Partizan u Milanu

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Drugi deo Partizanovog pohoda na Italiju odigraće se u Milanu, kod ekipe Armanija koja se nalazi se u nizu od pet uzastopnih pobeda i pokušava da uhvati poslednji voz za top 8. Takođe,konačno su im se vratili Ševon Šilds koji se povredio u četvrtom kolu i Kevin Pengos koji je bio odsutan od desetogkola, no opet neće biti kompletni jer večeras ne nastupaju kombo bek Devon Hol i iskusno krilo Luiđi Datome.

Ekipu Milana predvodi sjajni plejmejker Šabaz Napijer, koji je u Lombardiju došao pre nešto više od mesec dana, ali je već sad sa 13.6 poena i 4.2 asistencije prvi strelac i asistent ekipe. Zamena mu je gorepomenuti sveže oporavljeni Kevin Pengos koji doprinosi sa 10 poena i 3.2 asistencije. 

Na poziciji beka igra sjajni šuter, nekadašnji igrač Crvene zvezde Bili Beron koji šutira odličnih 42.2% za 3. Menjaju ga kombo-bekovi Stefano Tonut i Naz Mitru-Long. Na niskom krilu minutažu će podeliti oporavljeni Ševon Šilds i nekadašnji igrač Mege i nekoliko NBA timova - Timote Luvavu-Kabaro.

Najveća konkurencija u sastavu je na unutrašnjim pozicijama pa se tako na krilnom-centru smenjuju Nikolo Meli, Johanes Fojtman, Đampaolo Rići i Dešon Tomas, dok su na centru snažni Kajl Hajns i Brendon Dejvis. 

Utakmica u Mediolanum Forumu počinje u 20:30.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI