Kup Radivoj Korać prvi čin

Dobar dan, dobar dan, danas igra Partizan! Počinje KRK, da citiram Lude Srbe : "Idemo Niš bre, idemo i Subotica!", I tako dođosmo do protivnika današnjeg, u pitanju je dakle Spartak subotički odnosno Spartak Subotica Office Shoes. 

Spartak sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana - Željko Lukajić popularno zvani "Struja". Sa terena ih predvodi nekadašnji student univerziteta Luizijana, kombo bek Pi Džej Hardi koji je sa 16.1 poen u proseku najefikasniji. Uz njega pozicije 1 i 2 pokrivaju dete kluba Miloš Milisavljević koji u proseku postiže 10.2 poena po meču; nekadašnji prospekti Partizana Aleksandar Ilkić i Aleksa Jugović; i povratnik u klub Aleksandar Sokolović.

Na niskom krilu je još jedan zamalo igrač Partizana, Filip Barna koji pokriva pozicije od 1 do 3 i prosečno postiže 11.4 poena po meču, uz zamenu u vidu Stojana Dodića. Na krilnom centru minute dele nekadašnji MVP KLS iz 2014. godine Andrija Bojić koji beleži 10.5 poena i 4.5 uhvaćenih lopti po susretu i Živojin Danilović koji postiže 8.9 poena. Na centru igraju kapiten Predrag Prlja i Vanja Gazibegović.

Valja napomenuti da u ekipi Spartaka svoju afirmaciju stiču juniori poput reprezentativca Marka Šarenca, zatim Borivoja Kojića, Vladimira Popovića i Martina Burde koji imaju priliku da se bore za svoje prve seniorske minute.

Utakmica počinje u 18 sati.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI