Pođimo u Halu na Novi Beograd

Dobar dan, danas je nedelja i pođimo u halu na Novi Beograd. Partizan gostuje ekipi Mege MIS u hali Ranko Žeravica.

Ekipu Mege predvode tornjevi blizanci pozajmljeni iz Bajerna, Danko Branković i Matej Rudan, koji prosečno beleže 25.3 poena uz 11 skokova po meču - takođe treba napomenuti da je Danko sa 2.6 blokada po utakmici najbolji bloker u ligi. Menjaju ih Mihailo Mušikić, Andrija Grbović i Petar Kovačević.

Na niskom krilu počinje sin fudbalera Duška Đurišića i nekadašnjeg kapitena ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Vesne Čitaković - Nikola Đurišić, dok mu je izmena kapiten ekipe Luka Cerovina.

Na beku minute dele francuski prospekt Malkolm Kazalon koji postiže 11.8 poena po meču, zamena mu je igrač iz koji je sezonu počeo u Grčkoj - Aleksandar Saša Stefanović. Stefanović je rođen u Americi, završio Perdu univerzitet, ali nije uspeo da bude izabran na draftu. Na poziciji plejmejkera obitavaju Ahmad Rori koji prosečno ostvaruje 4.1 uspešno dodavanje po utakmici i pozajmljeni igrač iz Crvene Zvezde, Aleksa Uskoković.

Ekipa Mege je u nizu od četiri uzastopne pobede, na protekla tri meča šutiraju blizu 50% za 3 i na svakom su imali više od 20 asistencija. Naravno, igrali su protiv Zadra, Igokee i Cibone ali treba napomenuti da je i Partizan u petak uveče odigrao svoj meč sa Žalgirisom i da je umor svakako faktor. Ne želim da podsećam na prošlu sezonu, kada je Partizan posle blistave utakmice u Evropi izgubio baš od Mege posle manje od 48 sati pauze.

Utakmica počinje u 18:30 u hali Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI