Zelena Šuma protiv Partizana

Dobar dan, dobar dan, danas igra Partizan. Baš simbolično, kao nekada, Partizani u zelenoj šumi. Ko će pobediti, Partizani ili šuma? Da biste dobili odgovor na to pitanje morate prvo da vidite kakve sve vrste drveća čine tu šumu.

Prvo valja reći da su im povređeni prvi plejmejker ekipe i najbolji napadač Kinan Evas, zatim igrač koji je došao njemu na zamenu Ajzea Tejlor i krilni centar Tajler Kavano.

Stoga za početak pominjemo najefikasnijeg igrača (od zdravih), 200 cm visoko krilo koje je ujedno i kapiten ekipe - Edgarasa Ulanovasa. Krasi ga nešto čudnija mehanika šuta ali i sjajna leđna tehnika, i treba napomenuti da ove sezone igra svoju najbolju sezonu u karijeri, te bi već protiv Partizana mogao bi da obori lični rekord po ukupnom broju datih poena u sezoni. Na poziciji plejmejkera, kako su povređeni Tejlor i Evans, sada minute dele Lukas Lekavičijus i Tomas Dimša.

Poziciju beka nastanjuje swingman Ignas Brazdeikis koji je jedini još dvocifreni sa 10.6 poena u proseku, i zamene su mu Dovidas Gedraitis i Karolis Lukošiunas koji ruku na srce i ne provode u igri nešto previše vremena. Krilo koje ne menja uvek samo Ulanovasa, nego i igra na poziciji beka je Arnas Butkevičius, koji je ove godine stigao iz redova najvećeg rivala Ritasa.

Unutrašnje pozicije pokrivaju novajlija u ekipi pristigao iz Efesa Akile Polonara, zatim nekadašnji igrač Barselone Rolands Šmits, nekadašnji igrač Burse i učesnik onog meča Kevarijus Hejs i nekadašnji MVP litvanske lige Laurinas Birutis.

Utakmica je bitna po mnogo čemu, ali neka bude da je najvažnije nastaviti dobar niz, i vratiti samopouzdanje. Da li će i kako će se Partizani snaći u šumi možete saznati u 19h.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI