Mornar u Pioniru

Dobar dan, danas je nedelja i ja idem na utakmicu. Partizan će danas u hali Aleksandar Nikolić biti domaćin Mornaru iz Bara.

Ekipa Mornara pretrpela je značajne kadrovske promene u odnosu na početak sezone, otišli su recimo Ček Diong i Džastin Pirs, ali najvažniji odlazak desio se prošle nedelje kada je ekipu napustio najkorisniji igrač Deron Rasel. Efikasni bek će nakon odlične evropske premijere karijeru nastaviti u Galatasaraju. 

Zamene su stigle ekspresno, prvo u vidu krilnog centra Krisa Džonsa i nekadašnjeg beka čačanskog Borca Radovana Đokovića. Zatim je na pozajmicu iz Cedevite stigao bivši igrač Partizana - Gregor Glas, koji je do sada na dve utakmice odigrao šezdeset minuta na parketu i ubacio 27 poena, i poslednje pojačanje stiže kao zamena za pomenutog Rasela a to je Džordan Goldvajer.

Preostali deo ekipe čine: mladi plejmejker Balša Živanović; sjajni bek šuter Nemanja Vranješ; niska krila Petar Vujačić, inače polubrat dvostrukog osvajača šampionskog prstena NBA lige Saše Vujačića, i Marko Kovačević, na krilnom centru dominira još jedan bivši igrač Partizana - Marko Pecarski koji u proseku beleži 13.9 poena i 9.1 skok po utakmici dok mu je zamena Milija Miković; na poziciji centra obitava sin sjajnog hrvatskog košarkaša Stojka Vrankovića - Antonio, koji prosečno udara 1.1 bananu po duelu.

Treba napomenuti još da je prvi bek ekipe Vladimir Mihailović povređen već duže vreme i da verovatno neće igrati. 

Utakmica počinje u 19 sati, igra se kao što znate u Pioniru, mesta NISU numerisana, pa znate šta vam je činiti.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI