Klasik sa Jadrana

Dobar dan, dobar dan, nadam se da vas nalazimo sve u dobrom zdravlju i još boljem raspoloženju. Danas je na programu jadranski klasik, jer u Beograd dolazi ekipa Cibone.

Vukovi s Tuškanca na polovini sezone imaju šest pobeda i sedam poraza i nalaze se na sredini tabele, iako je pred početak sezone bilo predviđano da će se boriti za opstanak.

Prvi organizator igre Cibosa je 182 cm visoki Borna Kapusta, koji po utakmici ima šest uspešnih dodavanja. Protiv Partizana u prvom kolu je imao rekord sezone od 15asistencija, i ispomoć na poziciji organizatora mu je Krešimir Radovčić.

Na poziciji 2 smenjuju se nekadašnji igrač Olimpije, Splita i Mege a u isto vreme i najbolji poenter ekipe sa 13.7 poena po meču - Blaž Mesiček; nekadašnji igrač Partizana Aleksandar Aranitović; domaći igrači Ivan Majcunić i zamalo prezimenjak Alena Smailagić - Sven Smajlagić. Poziciju niskog krila popunjavaju Lovro Mazalin, sa 11.5 poena drugi strelac u ekipi i sin Velimira Perasovića - Ivan Perasović.

Na unutrašnjim pozicijama obitavaju krilni centri Domagoj Vuković, koga se mnogi sećaju kao jednog od aktera utakmice sa Zadrom od pre nekoliko godina kada su Zadrani razbili Partizan u Beogradu, zatim dva igrača koja mogu da potegnu za 3 - Marko Baković i povratnik u ekipu Cibone Filip Bundović, te centar Krešimir Ljubičić koji je sa 10.7 poena u proseku još jedan dvocifreni.

Utakmica počinje u 19h.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI