SAMO PARTIZAN!

''Favorizovanje Crvene Zvezde je stvorilo do smrti odanu armiju navijača Partizana'' je nekada važilo. U vremenu i društvu u kome živome, gde se svaka reč meri i ocenjuje tabloidno i poltronski, navijači Partizana su postali mediokriteti koji su se utopili u moralno posrnuće društva.

Twitter i instagram navijači preuzeli su scenu, klub se voli kada se pobeđuje i postiže uspehe. Super je bilo kada je došao Željko, došla Evroliga, imati kartu za Arenu je IN. Kako da odeš tamo, a ne objaviš sliku uz hashtag??? I nije problem što je u trendu ''ići na Partizan'', problem je što su takvi navijači totalno podlegli medijskoj hajci koju godinama perfidno sprovode ljudi iz Železnika preko svog portparola i njima podređenih medija. Pa tako, svaka pobeda Partizana mora na neki način da se unizi, a svaki poraz se predstavlja kao katastrofa i odsutvo kompasa sportskog sektora. Pod takvim pritiskom medijskih sužanja i svakako armije i većinske Srbije navijača prigradskog kluba, navodi ovakve online grobare da uključuju neku vrstu odbrambenog mehanizma pred hajkom i da se oni istovremeno uključe u pljuvanje svojih igrača i stručnog štaba. Namerno nisam napisao ''kritiku igrača i stručnog štaba'' jer od krittike niko ne treba da bude aboliran. Partizan je iznad svih. Ali kritika mora da bude sportska i argumentovana, a ne dodvoravajuća ciganiji da ne bi vas prozivali i ismevali, vi se priljučite pljuvanju svojih.

Priznajem, ponosan sam na navijače Partizana od sinoć. Okrenuli smo drugi obraz gde su oni nama lupili šamar svojim ponašanjem pre samo 10-ak dana, mi smo njih hlebom kada su oni kamenom, pokazali smo da još jednom možemo da budemo avangarda, da pokažemo svetu kako smo tu isključivo zbog strasti i ljubavi prema voljenom klubu, a ne na osnovu renomea takmičenja i protivnika. Al zar je normalno da se pridružujemo kritikama navijača iz suprotnog tabora našem treneru kome su pre samo par nedelja skandirali aludirajući da je izvršio ubistvo, da je neke druge nacionalnosoti i vere, da je druge boje kože???

Ne želim da pišem o košarci i o samoj utakmci za koju bih stručno mogao da napišem celu analizu, ali DRUGOVI Grobari, ovo je sport. Nekada se gubi, nekada pobeđuje. Da, mi sada gubimo i gubili smo u poslednjih destak godina, ali vašom logikom da su vam te društvene mreže postojale u prošlosti za Partizan niko ne bi navijao. Stariji pamte, ali i mlađi edukovani navijači Partizana znaju koje smo sušne godine imali u najvećim sportovima u prošlom veku, čak ne sušne godine nego decenije. Moja logika je danas je to ojačalo i još više vezalo za ovaj klub, boje i grb.

Ja drugog kluba sem Partizana nemam i neću ga ni tražiti, uvek ću ga voleti i braniti! A vi se zamislite malo dok podležete ciljano kreiranom javnom mnjenju slobovide osobe iz Železnika.

I ZATO NEMOJ OOO

BRINUTI ZA NAS OOO

NA SVE TE STVARI MI SMO DAVNO NAVIKLI!

I BAŠ NAS BRIGA OOO

MI ĆEMO ZAZUVEK OOO

ZAJEDNO TRUNUUTI U HUMSKOJ ULICI!!!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI