Podržimo najtrofejnije!

Dok se u poslednjih nekoliko godina finansiraju vaterpolo mutanti, najtrofejniji klub u ovom sportu, ne samo na ovim prostorima, već i u Evropi, sastavlja kraj sa krajem. Nažalost, daleko je Partizan trenutno od evropske elite ovog vodenog sporta, ali ono što nam budi tračak nade da se sve vraća ka pravom putu je proizvodnja supertalentovanih igrača koji bi upravo mogli tamo da odvedu klub.

Partizan je sa tri poraza otvorio novu sezonu, prva dva su bila na početku takmičenja o kojem ćemo pisati sada. Na prvom turniru koji se održao u sportskom centru „11 april“ na Novom Beogradu, crno-beli su doživeli poraz najpre od Crvene zvezde, a zatim i od kragujevačkog Radničkog. Nakon toga usledio je još jedan poraz na Banjici od istog tima u domaćem šampionatu. Ipak, kao „feniks“, crno-beli su se izdigli iz pepela i napravili sjajne rezultate. U domaćoj ligi uz samo taj jedan poraz, ostvareno je pet pobeda, od kojih su najveće nad Crvenom zvezdom i favorizovanim Šapcem.

Sam cilj igranja lige regionalnih vaterpolo sila je ta da igrači dobiju iskustvo u duelima sa ekipama koje igraju najjača kontitentalna takmičenja, pa je poručeno da je optimalno da klub završi na sredini tabele, iako je zabeležio dva poraza na otvaranju. Sada će u domu Beograđana, bezenu na Banjici, biti održan drugi turnir ove lige, a Partizan očekuju nastupi protiv sledećih protivnika:

25. 11. (petak) Jug Dubrovnik - Partizan

26. 11. (subota) Jadran Split – Partizan

27. 11. (nedelja) Primorac Kotor – Partizan

Prva utakmica počinje u 18:00, druga u 19:30, dok završna u jutarnjim satima, tačnije od 10:00.

Osim ove utakmice, crno-bele očekuje i duel u Evrokupu, gde jure mesto koje vodi u Ligu šampiona. Protivnik u osmini finala u sredu 30.11. biće grčki Panionios i ako se veruje stručnom štabu, protivnik nije nimalo težak, a nije ni previše lak, tačnije priželjkivan. Ta utakmica startuje od 17:00.

Ovde su zabeležene više nego sjajne partije. Na prvom turniru na Siciliji zabeležene su tri pobede uz jedan poraz od domaćina, dok se na drugom slavila pobeda nad Strazburom koji je organizovao isti i nad holandskim De Zaanom, a opet su Italijani bili bolji od beograđana, ovaj put slavna Savona.

Bilo bi odlično da se napune tribine i parter i na ovim utakmicama, tim pre jer su presudne za ovu sezonu. Ono što ćemo vam napomenuti je da i dalje možete kupiti sezonsku kartu po ceni od 3 000 dinara za tribine i 10 000 za parter i sa njima da prisustvujete na ovim utakmicama. Karte možete kupiti preko sajta tickets.rs.

Dođite i pomozite kupovinom sezonske karte najtrofejnijem klubu, dajmo vetar u leđa ovim mladim momcima koji su u dobi od 16 do 21 godine. Jedino oni mogu da spasu klub od daljeg propadanja svojim sjajnim partijama, a uz našu pomoć sa tribina!

Foto: wateprolopartizan

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI