Mega doček za Gagija kapitena

Dobar dan, dobri ljudi! Kako ste? Danas je nedelja i svi znate šta to znači ;)! Danas opet Partizane 2 od 2. U četvrtak nije bilo, ali sada će zasigurno biti. Valjda.

Večeras u beogradsku Arenu dolazi ekipa Mege MIS. Ne znam šta je to MIS, nadam se ništa bezobrazno. Ekipa Mege je kao po običaju puna mladih talentovanih igrača koji su kao u izlogu a pomažu im stariji, iskusniji, takozvani “Miškovi specijalci”.

Glavna uzdanica je mladi centar Danko Branković, koji u proseku beleži 15 poena, 5.8 skokova, 3 asistencije, 3 blokade (najbolji bloker lige) i 1.3 ukradenu loptu po meču. Pored njega tu je i francuski bek Malcolm Cazalon, koji doprinosi sa 15 poena, 3.5 skoka, 3.3 asistencije i 1.8 ukradenom po meču. Da bude kako sam već naveo gore, spoj mladosti i iskustva, brine se nekadašnji kapiten baš našeg Partizana i povratnik u redove Mege, Dragan Milosavljević. On u proseku beleži 15 poena uz 6 skokova (najbolji skakač ekipe), kao i 2 ukradene (najbolji kradljivac ekipe). Mladi osamnaestogodišnji Nikola Đurišić, inače sin naše poznate odbojkašice, neću reći njeno ime to ostavljam vama da pogađate, doprinosi ekipi sa 11.3 poena u proseku. Amerikanac Ahmaad Rorie postiže 10.3 poena, 3.8 skokova i sa 3.5 asistencija po meču je najbolji asistent ekipe.

Sa klupe doprinose uglavnom bek Aleksa Uskoković, krilo Luka Cerovina, krilni centri Matej Rudan i Andrija Grbović, kao i centar Mihailo Mušikić.

Odlika ove ekipe Mege je visina, prosek oko 202 cm, ajde mladi to je svima jasno zatim brzi i pokretni. Po sredi je klasična ratnička ekipa, da se pobije pa šta bude. Šut za tri im je slabo oružje ove sezone, tek nešto oko 30% šuteva van 6.75 pogađaju, ali ja ne sumnjam da ćemo mi to pretvoriti u njihov kvalitet.

Nema opuštanja, prošle godine je Mega pobedila kada je Partizan bio domaćin, stoga pamet u glavu i jako od samog početka. Ajmo mi! Utakmica počinje u 21H, dođite da makar pozdravite kapitena Gagija!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI