Šta sluša Reflektor

Dobrodošli u novu rubriku naše redakcije u kojoj ćete imati priliku da uživate. Ova rubrika će biti namenjena svim muzičkim sladokuscima kojima je dosta prepucavanja uprava i ostalih političko-sportskih dešavanja. Ovde će svi članovi naše redakcije imati  tu čast da pomognu vernim čitaocima da prošire svoje muzičke vidike i da podele sa njima muziku koju svakodnevno slušaju. Ja, idejni tvorac ove rubrike, imaću privilegiju da vam preporučim pesme za svaki dan u nedelji, odnosno sedam pesama raznih žanrova.

Pa da počnemo…

1. Block Out – "Beograd spava"

Beograd spava je pesma koja je idealna za početak radne nedelje, tmurni ponedeljak, dan kada treba da ustanemo rano za posao, fakultet ili školu, a imali smo prethodno burnu noć. E pa svima koji vole ovakvu vrstu muzike i žele da provedu dan relaksirani ova pesma je idealna za njih.

 

2. Perkele – "Heart full of pride"

Pesma britanskog pank-rok benda je idealna za podizanje morala usled nedostatka energije i ambicija koji su potrebni za uspešnu radnu nedelju, uz to ova pesma je odličan stimulans kada smo u "down-u".

 

3. Zicer Inc. – "Tony Hawk"

Ovaj mladi novotalasni hiphop sastav i njihova pesma Tony Hawk su idealna kombinacija psihe i tela za sve ljubitelje modernije muzike nakon napornog radnog dana.

"vutra je Zinedin, padam kao Materaci…"

 

4. Rade Rapido – "Dje si brate"

Pesma lucidnog podgoričkog oldskul repera jednostavnog teksta koji mnogo kazuje.

P.S. Ova pesma se nalazi na ovom spisku posebno zbog jednog hejtera (mog dotičnog druga) lika i dela Rada Rapida .

 

5. Sex Pistols – "E.M.I."

Legendarni pank sastav – Sex Pistolsi na čelu sa ekscentričnim Sid Vicious-om i pesma EMI su savršena najava vikenda koji dolazi. Takodje neki čitaoci koji slušaju naše prijatelje iz Partizan Histerical podcasta imaju priliku da čuju čuvene stihove ove pesme u intru.

"There is unlimited supply, and there is no reason why"

 

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI