Crtice iz kladže 5.deo

Dobar dan svima. Meni nije dobar, iako znam da vas to ne zanima, a i što bi, jezivo je sranje od dana, al jebiga proći će, mislim na dan. Lepo vreme napolju, 20 celzijusa sunce, a ja sedim ovde u ovom lokalu, a dosadno kao na daćama. Pa ajmo po neku crticu, da ubijem malko vremena ovde, mada mi je tu koleginica, ali danas smo na mjut, jebigica, okolnosti. Mada, kupila mi je sladoled, nadam se da valja.

- Šok scena, igrač došao, seo, otvorio listu uzeo olovku, popunio tiket, zatvorio listu, vratio olovku na mesto, vratio stolicu, gledam i ne veruem, osećao sam se kao čovek koji je prenosio Partizan- Huventud 92. i bukvalno sam zaćutao na trenutak i onda je na glas izašlo “auuuuu”.

- Počinje matori priču dok uplaćuje tiket neku glistu, “ma ja to bzv. čisto da mogu da pljujem po tv-u”, počinjem da se smejem ko blesav, on nastavlja kao “pa da, pa da, da mogu malo da se svađam s njim” nastavlja on. Kaže “ma ovo nije ništa, čekam ja jednu utakmicu za 4, 5 miliona, ne sećam se tačno 2-4 igra mislim da je bila,1:0 rezultat i čekam gol i neće i neće psujem im sve živo i mrtvo i ne dođe”, nastavlja i kaže “pa crni flor sam nosio bre, javlja mi se komšija dan kasnije i kao de si komšo, ma more marš u pm.”Bukvalno sam urlao posle te priče.

- Pomenuću i igrača koji kad god dođe kaže “duboki naklon” i javi nam se uredno. Od nedavno ide pozdrav “Srbija Srbima”, a inače mislio sam da je debilčina i moron, a korektan je mladić. Dosta za danas. Odo da se smorim u ostatku smene.

Hvala za pažnju i doviđenja, živi bili.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI