Partizan Metropolitan 92

Dobar dan, kako ste? Danas igraju košarkaši. Danas je veoma bitna utakmica za rasplet u našoj grupi. Današnji protivnik i više je nego težak. Setite se kako su nas rutinirali prošle godine. Ili ćemo prošlu godinu da zaboravimo? Ja glasam za zaborav. Idemo na protivnika. Boulogne Metropolitans 92.

Definitivno najbolji igrač je Will Cummings. Bek ubica, što bi rekao Denda može za 2 a bogami i za 3 a može i jako do samog kraja. Prošle godine u dresu Lokomotive nas je uništavao. Koš i faul, trojka, prodor, asistencija. Najbolji poenter ove ekipe sa 17.6 poena uz skoro 50-40-90 procente (52.3% za 2, 40% za 3 i 88.1% za 1) i sa 4.8 asistencija po meču najbolji asistent. 

Nakon njega sa pozicije 4 jedan od vođa ekipe je Vince Hunter. Sećate ga se u dresu Virtusa. Skočan, brz i agilan. Igra oko i iznad obruča vrlo opušteno. (Mozli ga bananirao u više navrata). Sa 12.8 poena i 7.5 skokova po meču  drugi je po indeksu korisnosti u ekipi.

Više od 10 poena po meču beleže još i preiskusni bek/krilo Tony Crocker (10.1 poen) i bek šuter Keith Hornsby (10.5 poena). 

Pored njih generalno cela ekipa ima neki doprinos. Tako i krilni centri Miralem Halimović (9 poena i 6.1 skok) i Tomer Ginat (9.8 poena i 5.9 skokova), onda backup plejmejker David Michineau, krilo sa nba iskustvom Jordan McRae, Lahaou Konate i Steeve Ho You Fat. 

Za kraj ostavljam Bandžu Sija, brata našeg. Jednog od mojih omiljenih igrača koji je igrao u poslednih par godina za Partizan. Brat naš zaslužio je da mu se skandira posle utakmice. Ja znam da ja hoću. A možete i vi.

Što se tiče neke posebne taktike za ovaj meč, pravo da vam kažem nemam pojma kako ćemo i šta ćemo. Samo znam da se dobiti mora jer to je jednostavno tako.

Vidimo se u hali ljudi. Utakmica počinje u 20:30. Dođite, na moju reč, biće ludilo! Ajmo mi!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI