Mega nedelja

HEJ DA TE PITAM KOJI JE TO RITAM

EJ TO JE RITAM, NBA RITAM.

Dobar dan, dobri ljudi kakav sam i sam. Partizan je igrao prekjuče i sad igra opet. Ajme meni lepote. Sjajno, može tako zauvek pitam se? No dok mene niko ne sluša šta pitam, naši momci čekaju na megdanu ekipu Mega Ishrane/Vizure/Leksa/Bemaksa/Sokerbeta/Pornhaba ili čeka god. Igra se zaostali duel od pre koju nedelju koju su Megeri propustili zbog covida. Mega kao i svake godine ima mlad sastav, koji grize, koji skače najviše protiv nas. No nećemo teorije zavere, mnogo. Dakle Megeri.

Unutrašnja linija koju čine Matković, Balcerovski, Rudan, Jović i Simanić predstavlja okosnicu ove ekipe. Svi prosečno postižu blizu ili nešto preko 10 poena po meču (Simanić 12.6, Matković 11.5) a uz to mogu i da potegnu za 3 (Rudan 48%, Simanić 50%).

Ipak ne treba zaboraviti i bekove, dirigenta ove ekipe Skuči Smita koji je najbolji asistent sa 6.6 asistencija u proseku, potom Matea Kazalona koji prosečno postiže 10.2 poena po meču. No moram pomenuti da će protiv nas kao po običaju da iskoči neki igrač, možda Cerovina? Možda bukovina ili ipak orah? Đurišić ili Ružnjecev?

Jedno je sigurno, naš defanzivni skok biće na opasnom ispitu protiv Mege. Još jedno je sigurno, Hala će pozdraviti Vlada Jovanovića.

Dođite u halu ako se osećate dobro. Pogledajte utakmicu da biste se osećali dobro. Uživajte, Željko je trener Partizana. On uživa. Danas od 17h u Hali Pionir Partizan igra protiv Mege. Hasta luego!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI