Ponovo taj Trento

Dobro jutro, dan, veče. Danas je sreda i ja idem na utakmicu. Da, idem. Rešio sam, moram. Mnogo sam srećan. Hvala na pažnji. Sad ćemo se baviti Trentom.

Opet taj Trento. Znači četvrta sezona uzastopno kako u nekoj fazi takmičenja u Evrokupu igramo protiv njih. U proteklih 6 duela skor je 4-2 za naš tim. U Beogradu Partizan nijednom nije izgubio od ekipe iz Trenta. Zanimljivo je da svaki put ekipa Trenta skoro potpuno promeni ekipu na početku sezone, ostanu tu po koji starosedelac ali uglavnom su to potpuni remonti. Neću pričati o duelima iz prošle sezone jer je to jedan paradoks za sebe. Takozvana prva Covid sezona. E sada kada ste pročitali ovaj uvodnik sa pregršt bitnih činjenica sada idemo na glavno jelo. Trentino. Dolomiti Enerđija (glasom Ludog Pantića) Trento.

Trenutno se odlikuju veoma kratkom klupom, licencirano je 15 igrača od kojih samo 10 aktivno igraju u Evrokupu. Od tih 10 igrača 5 su Amerikanci, koji su mahom otpadnici iz NBA G lige ili baš NBA lige, ali sa nekom manje značajnom ulogom. Iskren da budem statistiku možete i sami da pronađete. Mi ćemo njih samo ovde pobrojati da oni budu zapisani a posle će biti otpisani. Dakle u pitanju su: bekovi Wesley Saunders i Desonta Bradford, krila Jordan Caroline i Cameroon Reynolds i centar Johnathan Williams. Naravno ostala petorka onih poznatih ljudi treba da se pomene jerbo tu su uvek neugodni kapiten Toto Foraj, mladići Luka Konti i Maksimilijan Ladurner, zatim neugodni bek Diego Flakadori i njihova verzija Baneta Đekića Andrea Mezanote.

Protivnik ima samo 1 pobedu i 7 poraza, teoretski nisu još ispali no po svemu sudeći oni dalje ne mogu. Iz tog razloga su veoma opasni. Nemaju šta da izgube. Partizan se pojačao u međuvremenu. Došao je centar, sada smo reklo bi se kompletni. Igralo se protiv Zadra i protiv oslabljenog Splita. Uvežbavalo se sve i svašta. Sada je došao konačno prvi malo ozbiljniji protivnik i videćemo kako ćemo izgledati. Naravno još je sezona mlada i najbolji Partizan tek dolazi. Dakle danas od 20:30 u Štark Areni budite uz naš Partizan i naše momke. Ajmo mi!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI