Dragi Deda Mraze…

Drugu godinu za redom je obeležila korona, nažalost. Izgleda neće da ode i u skorije vreme, ali hajmo na vedrije teme, a one su se dogodile kako je počeo drugi deo 2021.

Fudbalski klub je počeo da melje, u KKP se vratio jedna od najvećih, rukometaši su ostvarili prvi zacrtani cilj, odbojkaši su igrali finale Superlige, vaterpolo klub se polako budi iz teškog košmara, pa šta očekivati u novoj godini kada je u pitanju JSDP?

Kao nepuni tridesetogodišnjak od Dede koji deci ispunjava želje, želim najpre da su svi zdravstveno dobro i da budu srećni i veseli. Klubovima želim da im donese ono najvažnije – mirne finansije. Drugo želim da im poveća posetu na utakmicama, jer borci u crno-belim dresovima su to zaslužili.

Neka FKP-u donese duplu krunu, prvu nakon pet godina. Neka KKP-u donese povratak tamo gde pripada – u evroligašku elitu. Neka rukometni klub lansira u vreme pre skoro deset godina – u rukometnu Ligu Šampiona. Neka se i vaterpolisti vrate u to društvo, jer bezveze je kada u takvom kremu nemate jednog od najtrofejnijih klubova. Neka odbojkaši poprave učinak iz prošlog finala i neka se okite titulom šampiona. Sve u svemu neka se ponovi 2011. godina!

A svima Vama dragi čitaoci, pratitelji i prijatelji Reflektora, naš tim Vam želi srećnu novu godinu i sve praznike koji nadolaze, uz želju da vas služi zdravlje i imate uspeh i sreću, a mi Vam obećavamo da će Reflektor uvek sijati sjajno. Živi bili, srećna nam nova 2022. godina!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI