Dugo nije bilo

Naslov sve govori, nisam se dugo javljao sa ovim tipom teksta a pošto imam višak vremena dozvoliću sebi da napišem tekst u live prenosu. 

Grmi Arena, navijači pevaju spremni da dočekaju Budućnost a presvega Džileta. 

Kada vidim Boltauzera i Javora povraća mi se ali dobro, o mojim stomačnim problemima neki drugi put. 

Dobra vest! Rade se vratio u tim a vratila se samim tim i kapitenska traka na ruku. Porazima od Andore i Zvezde smo malo pali u formi i pokazali nedostatke ali smo se protiv Litvanaca vratili na stari kolosek koji će se i večeras nastaviti. No, da ne baljezgam dalje, lopta je podbačena.

Koprivica za naš prvi napad. Dangubić se baca u aut, vraća za Avramovića koji odlaže loptu o tablu za prvo vođstvo. Odbrana organizovana kako treba, novi napad za nas. Ledej promašuje trojku ali kakvo zakucavanje Koprivice! Evo i njima prvih poena, Popović. Prvi naš promašaj iz igre, Ledej se nije snašao najbolje, napad za Budućnost i rampa Avramovića Kobsu! Panter izvlači i prvi faul, Koprivica nije izašao u blok ali dobro se završilo. Panter pokušava 1 na 1, lopta se izmigoljila ali ODMAH UKRADENA Avramovića i kucanje! Budućnost novi faul u napadu! Odbrana nam je odlična! Avramović za 3! Ma bravo dečko! Prvi tajmaut, 9-2 za nas!

Budućnost kreće u organizovan napad, jebem ti sunce šta pogodi Kobs...Avramović je pod euforijom i time gubi loptu. Polako momci, tek smo počeli. Faul u napadu Budućnosti, treći faul gostiju. Mora malo sporije i evo Koprivice sa faulom u napadu. Sine polako jebem mu miša. Nervozan početak i za nas i za njih ali oni su stali pod pritiskom solidno popunjene Arene. Panter pokušava sa 8 metara, Koprivica hvata u napadu, Ledej pokušava iz ugla za 3 i opet ništa. Sa druge strane Avramović pravi faul i time smo i mi i oni u bonusu. Smajli je ušao u igru, odmah odlična odbrana, Panter za 3 i opet promašaj. Sili sa druge strane za 3. 9-7. Panter ima 0 od 3 iz igre. Avramović baca ciglu u tablu, Ledej hvata u napadu i odvaljuje obruč za novih +4! Ukradena lopta, Ledej ponovo! +6!Sili je raspucan, za 2 sa poludistance. SMAJLI JEDNOM RUKOM LOMI TABLU! Ubrzala se igra, Sili za 2 uz naš faul, srećom je promašio, ima 2 bacanja. +4 za nas. Madar je u igri i odmah za 2, nagazio je liniju trojke. Dangubić pravi jako glup faul i nova 2 bacanja za njih. Ušao je i Kuruc, neko će dobiti preko usta. Opet +4 za nas, a u igru ulazi i Glas. Bože me sačuvaj šta ja pišem. Smailagić ide na bacanja, sada je festival faulova u Areni. Promašuje prvo a daje drugo, plus 5 za Partizan. Nova ukradena lopta, Madar se upetljao, mrtva lopta, napad za Budućnost. Kuruc ponovo krade loptu! Lob za Smajlija, oni igraju nogom i sreća pa je novih 14 sekundi za napad. 20 sekundi do kraja. Madar na ziceru, faul i nova bacanja. Ova četvrtina traje pola sata života mi. Madar 2 od 2, plus 7 za nas. Ajd da odbranimo ovo. Ledej blokada! +7 kraj prve četvrtine! 20-13! Dobro je krenulo!

Ajoj kakva izgubljena lopta...kod njih Sili solira ali realno niko drugi ni nema ali trenutno, promašuje, brz napad za nas, Ledej fauliran, novi napad za nas. Glas ka Smajliju i novo kucanje. LA GA NO! Kuridža za 3 sa druge strane...jebiga...Smajlijevo treće kucanje! Kobsov flouter, plus 6. Madar malo davi loptu i promašuje za 3...nova lopta za Budućnost. Odbrana nam je dobra ali stičem utisak da ako popravimo i napad ide ovo na 10 razlike dopoluvremena. E jebiga Kuridža šta si ti Stef Kari? Smajli promašuje za 3, malo je sada stala igra i nama i njima, niko vola ne može da ubode. Odbrana nam je stegnuta tako fa oni ne mogu lepo ni da izvedu loptu iz auta. Novi napad za nas, ovi ne znaju gde udaraju,mora ovo da se iskoristi. Mur petlja isto kao i Madar, sa druge strane i Kobs promašuje za 3. Mur opet za 3 promašuje...odbrana nas drži na ovoj razlici ali spolja ne možemo ništa da pogodimo. Imamo 1 od 10 za 3. Kuruc pravi novi naš faul. Pametan faul doduše. Micov za 2 sa poludistance, tajmaut Željko, idemo na retardirane reklame sa Severinom, Šerbedžijom i onim što glumi svuda. Jedino mene nije glumio. Od reklama nismo videli kako im Željko objašnjava šta da rade i EVO GLASA ZA 3! Kuruc pravi novi faul, Micov mu baš pravi probleme. Savršena odbrana Zagorca na Kuridži i evo Smailagića za 3! Krenulo je! TRPAAAAAAAAJ! Tajmaut Džile. Ispunjavamo bonus faulom Mura 4 i po minuta do kraja prvog poluvremena i EVO BANANE ZAGORCA NA KURIDŽI! Ajoj daje Kuruc dao trojku srušila bi se hala. Sili za 2, evo i njihovih poena. Organizovan, spor napad, faul Atića nad Radetom kapitenom, novi napad za nas. Panter se vratio u igru, i dobra odbrana Future i trojka Atića. Mora ovo bolje momci, glupe poene primamo jebiga. Mur daje dvojku ali nisu priznati. Boltauzere majmune! Mur za Avramovića koji promašuje zicer ali hvata Smajli za svoj 12 poen! Dečko šuri kako igra! Micov za 3 pogađa. Jebote lik ne može cele sezone vola da ubode i nama sada daje poene. Idi bre u pičku materinu. Budućnost u bonusu, faul nad Panterom. Faul i Micova nad Avramom, 2 bacanja. Malo da ih usporimo a i da se odlepimona plus 6. I evo ih 6 razlike. Ajmo DIFENS! Blamčina za ovo difens ali evo ga i difens i novi faul njih, 2 bacanja za Pantera. Nova 2 poena sa penala, plus 8. Nemoj da je neko rimovao, zaklaću vas. Nova ukradena! Ledej za 3! TRPAAAAAAAAAAJ BRE! 11 RAZLIKE! Kobs preko ruke Smailagića....umetnost. Prelep koš. Smajli za novih 2! Njegovih 14 poena u prvom poluvremenu! Alal vera dečko! Kada je dolazio svi smo znali da je potencijal ali ovoliki? Nema trika. 41-30 na poluvremenu, idem da odmaram prste. 

 

Drugo poluvreme počinje promašajem Barovića prvi put za 1 pa drugi put pogađa. Loš napad nas, ali i njih i faul u napadu. Ledej je odlično sačekao na faul. Ledej fauliran i na našem napadu, lepo ovo ide. Ajoj kakav promašaj Zagorca...Naterali smo ih na ceo napad i promašuju, Pantera udvajaju, Rade promašuje ponovo. Faul Ledeja, 2 bacanjq za njih. Željko urla na Avrama ali ne čuje se ono ALEKSAAAAAA. Promašuju bacanja, nov napad za nas i evo Avrama za njegovih 11 poena. Tolika je i razlika. Držimo se. Micov šalje loptu u aut, nov napad za nas! Igramo odličnu odbranu! Napad da je bolji, bilo bi +15. Micov nova trojka...naš napad ponovo loš, preloš. Budućnost novih 2 poena, i publika se malo utišala. Ajmo momci! Ajd, možemo ovo! Faul nad Zagorcem i 2 bacanja. 1 od 2, napad za Futuru. I to loš napad, Ledej krade loptu.ponovo tuča za loptu, nova mrtva i napad za nas. Zagorac koraci...potpuno je van ritma. Napadi sa obe strane su kriminalni, vidi se umor obe ekipe. Nova izgubljena za Budućnost. Avram promašuje za 3 i sada Kobs daje 2 uz faul. Željko opet urla na Avramovića. Pogađa Kobs i samo je plus 4 za Partizan. Nije dobro, ne valja nikako. Sada i Smailagić pravi korake. Šta ste bre radili u svlačionici, duvali? Panter 0 od 6, i sada pravi i faul. Baš mu ne ide. Samo je +2. Užasni smo. Prokleta treća četvrtina. Napokon nešto se dešava, faul nad Avramovićem. Prvo ide...ide i drugo. Avramovih 13 poena. Jedini on i Smailagić dvocifreni kod nas. Panter užasan, ostali ništa mnogo bolji. Treba nam odbrana iz prvog poluvremena i evo je! Ajd neki normalan napad! Smailagić fauliran bre Boltauzere gde gledaš majke ti ga bolesne? Sili za 3 iz driblinga...samo poen prednosti za nas. Druga ekipa igra, ovo je neobjašnjivo. Samo 5 poena smo dali za 7 minuta a od toga 3 sa bacanja. Kada smo kod bacanja, Glas je na liniji. Daje samo prvo. Napad za izjednačenje ili možda i vođstvo. Sreća pa nas odbrana služi solidno. GLAS ZA 3! PLUS 5! Jebote kako glupe faulove sada pravimo...Sili na bacanjima. Oni naravno daju oba. Glas sa druge strane ne dobacuje sa trojke..? Nov napad za njih na samo +3 za nas. Kriminalan faul Glasa, nova 2 bacanja za Atića. Jebote šta radimo bre...promašuju prvo hvala qrcu ali drugo daju. U napadu ništa ne možemo da uradimo, bukvalno ništa. Ajoj kakvatrojka Glasa u padu! Ajoj Bože Gospode! Iz očaja! Evo dobre odbrane i kraj treće četvrtine. Imali smo sreće. Koliko nije htelo ukoš ništa da uđe ovo je premija! 53-48 pred poslednjih 10 minuta. Evo sadw Bikovića jebem te živote obesiću se. 

Glas igra odličnu odbranu na početku poslednje četvrtine, ali i sa druge strane Mur petlja sa loptom...nekako mi se čini da uvek ima taj neki dribling više kod njega. Istekao napad a nismo ni šutnuli na koš. Dangubićeva odlična odbrana na Siliju, i nov napad za nas.MUR POLAŽE UZ FAUL! TO LUTKO! To se čekalo! Džile je izvalio da ne može bez Kobsa i uvodi ga u igru. Mur +1 za +8. Bez rimovanja molim. Nova dobra odbrana! Ledej pravi faul u napadu...jebiga, mogli smo da se odlepimo sada. Nema veze, teraj dalje. Mur grize Kobsa ali kakva trojka Micova jebem ti život. Loš napad ponovo ali odbrana se drži i jebote šta bre pogađaju ovi. Tajmaut Željko i uspeli smo da čujemo 6 sekundi pre nego što su opet pustili reklamu sa Severinom. Da je onaj video sa jahte pa i da se ne bunimo... Ajde bre momci samo je plus 3, mora napad jebote! Glas ide na Kobsa i izvlači 2 bacanja. Dečko ima muda, alal vera momak! Prvo ide, ide i drugo. 12 poena za Slovenca. Otkrovenje! Plus 5 za Partizan! Jebote Sili trojka preko ruke. Idi bre u pičku materinu. Naši petljaju u napadu ponovo, Kuruc i Avramović su se zbunili i gubimo loptu ali srećom ni oni ne rade ništa. Nov napad. Usporite malo aman! Faul Micova na Ledeju. Polako jebote! Mora ovo da se prelomi sada na našu stranu. Kuruc otvorenu trojku promašuje ali srećom i Sili kod njih. Panter gubi loptu, čovek ne zna gde je večeras. Srećom i oni petljaju u napadu. Džile traži tajmautna samo plus 2 za nas. Očajno igramo napad. Možda i najgora utakmica u napadu Partizana ove sezone. Panter ništa, Kuruc ništa, Ledej jalovo, drže nas Glas i Smailagićevi poeni iz prvog poluvremena. A ni Smajli se ne vidi u drugom. 4:40 do kraja. Banana Kuruca na Micovim! Ledej čupa faul od Kobsa i SVIRAJ MU TEHNIČKU BOLTAUZERE MAJMUNČINO GLAVATA! Ledej pogađa oba i idemo na +4. Isteklo je 8 sekundi majke vam ga sudijske! AVRAM KRADE LOPTU! ALEKSAAAAAAAA ZA 2! PONOVO KRADEMO LOPTU! KURUC FAULIRAN, 2 BACANJA! Daje jedno, idemo na plus 7! Napokon nešto! Faul Kuruca koji se malo raspravlja sa Kobsom, Bože koliko volim tog čoveka što je drzak ovoliko! Ajmo odbrana! Ujedi ga za nogu! Nova ukradena! Ponovo Avramović! Dečko je MVP utakmice akodobijemo. Napokon je proradio. Evo i iznuđen faul u napadu Avramovića! Ma bravo dečko! Au kakva utakmica! To se čekalo od tebe! Ajoj da je Kuruc zakucao bio bi potez kola! Ledej fauliran, nova 2 bacanja. Povredio je prst kada je probao da zakuca, jebem tisreću. Dobro je, nije ozbiljno. Ide prvo! Ide i drugo! Novih +11! Oni jedva prevode loptu! Nova izgubljena lopta i Smajli za 2! Kobs za 3. Dobro jebiga ne može sve da se brani. Smajli za 2! Sa druge strane Kuridža za novih 10 razlike. Minut i po do kraja. Privodite ovo kraju više! Panter za 3...ništa. 0 od 7 iz igre. Nova ukradena i KURUC KUCA! DOVIĐENJA BRE! Oni imaju 2 bacanja ali to ne menja ništa. Kuruc faul pri šutu Ledeja za 3, nova bacanja za njih na 29 sekundi do kraja. Apite me za jaja. Pogađa Atić 1 od 2, Avramović organizuje napad, Smajli novih 2 poena i posle koša Kobsa sa druge strane to je to! 75-66!

Kako smo igrali u napadu ovo je premija. Ovde je odbrana dobila utakmicu i to kakva odbrana Avramovića i Kuruca kada se lomila utakmica! Igrač utakmice? Avramović! Prva partija, prva sjajna utakmica, ono što se čekalo od njega! Kada nema Pantera da povuče tu je on! 17 poena, 5 asistencija i 6 ukradenih lopti! Alal vera momci! Idemo dalje!

 

Doviđenja i od mene, vidimo se nekom drugom prilikom. Laku noć!

 

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI