O Partizanu pred Lietkabelis

Dobar dan, Dobar dan! Svaki dan, dobar dan! Javlja se vaš omiljeni analitičar posle male pauze. Posle posete preko Drine ali i boravka na Drini vraćam se jači nego ikad. Uz to sam i čipovan tako da Danke Deutschland!

Naš Partizan je sada u seriji od 2 uzastopna poraza, prvi put ove godine. Situacija među navijačima je ravna panici, komentari su nepodnošljivi. Jasno vam je svima da tako samo štetite i ekipi. No dobro, vama na čast sve kao i do sad. Naravno izuzecima opet svaka čast, ipak je Željko at the wheel štob se reklo.

Današnji protivnik je ekipa Lietkabelisa. Ekipu koju već skoro 3 sezone vodi naš bivši košarkaš i trener Nenad Čanak. Veliki gospodin i još veći Partizanovac.

Ekipu koju on vodi ne poznajem baš najbolje. Znam da igraju Srbi i opet bivši Partizanovci Đorđe Gagić i Nikola Radičević. Prema statistici najbolji strelci su krila Orelik i Kalaizakis sa 16.8 i 16.3 poena po meču, najbolji asistent je već pomenuti Nikola Radičević sa 6 po meču a najbolji skakač je Đorđe Gagić sa 6 po meču. Čini mi se da je ovo tipična litvanska ekipa, koja šutira dosta trojki i pogađa u visokim procentima slobodna bacanja.

Ono što je možda i bitnija činjenica je da momcima treba podrška, možda i više nego ikad. Ovo je prva kriza ove ekipe. Ne sumnjam da će ih biti još. Hajde da svi treneri među nama prestanu da pričaju i podrže momke aplauzom (ako su u Beogradu) ili da se ustručavaju od zlih komentara. Igra Partizan, dočekuje Lietkabelis u beogradskoj Areni, sudijsko podbacivanje biće u 20:30H. Hajde da se vratimo na pobednički kolosek! Napred Partizan!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI