Partizan igra!

Na stranu sva dešavanja koja su se desila u vezi sa snimkom i nekim umanjenjima i vređanjima i slično, danas je subota i ja idem na utakmicu. Partizan od 19H u beogradskoj hali Pionir dočekuje FMP. A sad ono što najviše volite svi, naaaaajaava.

Ekipa iz Železnika se odlikuje sastavom koji je uvek čvrst, protiv nas uvek i inspirisan, pitam se zašto, a danas ga konkretno čine 3 strana igrača i 10 mladih pantera. Hajde da vas informišem o njima svima. Svi znaju da provuku loptu kroz obruč, zamislite... Toliko o tome, zbog jedne druge stvari sam vas ovde skupio. Želim da pišem o situaciji koja nastaje.

Veštački se pravi tenzija, zbrka, zla krv. Znamo svi da će utakmica biti tvrda kao i uvek, opet i njihova serija od 5 pobeda nije za zanemariti. Ali gledajte ovako Željko je pozvao navijače da podrže naše momke, eeej on nekoga poziva... Treba li specijalniji povod? Bolja pozivnica? 

Hajde da mi koji dođemo navijamo za Partizan, da ne bude onoga, znate već na šta mislim. I ne, nisam neki borac za ljudska prava, samo želim da kažem da je ovakve stvari bolje iskulirati. Mnogo više boli kada ih iskuliraš. Ignorišite, samo ignorišite.

Podržite aplauzom Radeta, Nemanju, Aleksu x2, Alena, Uroša, Gregora, Dalasa, Kevina, Zeka, Dušana, Jama, Rođu i Balšu. Željka ne morate i on sam bi voleo da svaki aplauz upućen njemu uputimo igračima. Nek se našom pesmom sruše zidovi. 

Za vas koji dolazite, Pionir 19H, Šal i neka žurka počne.  NAPRED PARTIZANE!

 

Foto: Dragana Stjepanović

 

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI