Malo o KK iz ličnog ugla

Dobar dan grobarijo, a i ostali. Kratko ću se osvrnuti na početak sezone i sve što je prethodilo ovoj sezoni koja je za sad budimo realni uz raspored koji nam ide na ruku sjajna. 

Odakle pare?

Ko je dozvolio?

Koliki je budžet?

Ko je doveo Željka?

Kako ga je doveo?

Itd itd...

Pa ovako...Ne znam odakle nam pare i iskreno me jako zabole! Ne,nije ih dao Vučić ali znam da je Željko došao sam jer šta bi Partizan ponudio Željku, pare? hahahaha pa to baš nije realno. Čoveku koji može da okrene bilo koji klub u Evropi i da kaže: "Tu sam, treniraću vas". 

Moje lično mišljenje je da je Željko došao tamo gde je počeo, gde je napravio trenersko ime i u klub koji ga je stvorio u svakom smislu. Došao je da odradi odnosno da uživa 3 godine i da vrati Partizan tamo gde mu je mesto, u vrh evropske košarke, i ako Bog da da uzme Evroligu u sledećih 5 godina i da ode kao car u penziju. Uzme 10. jubilarnu titulu u EL i to e to, kraj, dalje od toga nema.

A  fali nam centar?

Balša je mlad?

Dal treba Zagor da bude kapiten?

Dal imamo sad mnogo para?

Dovesti ovoga, dovesti onoga?

Da l' ćemo osvojiti sve?

Izvinjavam se na ovoj rečenici koja sledi, ali zabole me ona stvar za sve to ali bukvalno zabole!

Željko se vratio!

Dule je tu negde, bio na utakmici Partizana posle x godina, pa prelepo.

Možemo ispasti iz lige sa sve Željkom na klupi, ič me ne zanima. Slika gde on i Dule sede zajedno pa ima li šta što više usrećuje svakog navijača Partizana, a i iskrenog ljubitelja košarke?

Kada jedan Dule Vujošević uz sve svoje vrline a i mane kaže pa Željko je bolji trener od mene šta dalje reći nema dalje, nema!

Željko Obradović je trener Partizana!

Partizan večeras igra protiv Huventuda.

Odvalićemo ih a i ako ne, nema veze, drugi put ćemo.

Sve za ljubav, sve za Partizan.

Doviđenja i prijatno.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI