Crtice iz kladže

Dobar dan ili dobro veče, kad god bilo da ovo čitate, al nek je dobro.

Neću pominjati koji kraj, koja kladža, koja firma, ali potrudiću se da bude iole redovna rubrika kolko god je to moguće. Ima tu svega i svačega, zanimljivost je svakako da u jednom delu gde se sedi, prostor za igrače koji popunjavaju tikete i ostalo gde su televizori je neke srednje veličine, tu nema da se duvani i to je dosta čudno, zar ne? I da, tu nema mnogo sedenja, pomalo samo. Ima i jedan lik koji se bukvalno svima javlja to otprilike zvuči ovako:

"Dobar dan komšija! Kako ste? Hvala hvala puno!" i tako bukvalno svima. Većinu i ne poznaje al njega to ne zanima prosto dobar čoek malo nesnađen ali jbga miran, neagresivan, čita politiku, pije svoju kaficu, ja kad proklinjem crnce što ne daju gol tamo gde treba on kaže nemoj tako, ide mi po cigare po doručak, ja njemu nekad platim kafu i tako jbg, usluga mora se plati.

Tu su likovi poput Struje, lika koji posle 5 minuta igre na aparatima zapomaže jače nego Bože me oprosti na Orlovači pojedini, zatim lik koji je vrhunski harmonikaš i svira gitaru to pršti sveee. Međutim gospodin kad sedne na aparat čupa kosu, lupa se u glavu, proklinje i aparat i sebe i ženu i decu, neprijatno slušati, a kamoli gledati.

Generalno dosta miran lokal kakvi inače i postoje i u kakvima je pisac teksta radio. Doduše desi se nekad lom aparata, da čovek mada ga ne bi nazvao čovekom to bi bio baš kompliment za jadnika i mongoloida kakav je idiot koji je razbio rulet većom šoljicom za espreso i prava je sreća bila da nije nekog tad povredio.

Dečko koji sva sreća ne svraća kako je tad svratio nzm olupa rulet i svoju ruku povredi izađe ko da ništa i tako u principu generalno mirno hahahahaha. Vratimo se na Struju lika koji ne koristi pikslu osim da ubaci cigaru kad je gasi, kutije prazne baca iza aparata, grebe se za cigare desi se i da kupi da ostavi bakšiš je retkost kao i kad Vučić kaže istinu. Navedimo i primer jezive kockarčine

Situacija: igra aparat pola dana,

gubi nešto skide ode da kupi cigare sebi i meni časti piće sebe i još dvojicu poznanika i da kad je krenuo kući kao kolko sam dužan 600 kaže čovek pa nemam ubacio sam na aparate prosečnu srpsku platu. Struja ga zovu od struje zarađuje a u struju i baca pare.. ironija života.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI