Crno-bela rapsodija

Želimo vam dobar dan dragi ljubitelji sporta, a pre svega oni kojima su crno-bele boje uz srce. Danas je jedna od onih retkih subota kada skoro sve seniorske sekcije Jugoslovenskog sportskog društva nastupaju. I to verovali ili ne i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Izuzetak biće fudbalski klub koji zbog reprezentativne pauze ove nedelje neće igrati utakmice.Zanimljivo je što je moguće da sve sekcije igraju u istom momentu svoje mečeve, naravno ako se neka od utakmica oduži.

Prvi na megdan izlaze odbojkaši. Oni će snage odmeriti protivnovog učesnika u Banka poštanska štedionica Superligi, GornjegMilanovca. U okviru drugog kola od 17:00 u SC Master uzbesplatan ulaz Partizan pokušaće da stigne do prvenca u novojsezoni, jer je u prethodnom, prvom kolu izgubio na gostovanjuprotiv ekipe Ribnice u Kraljevu sa 3:0.

Da damo prednost damama. I to onima koji se bore pod obručima. I one u okviru drugog kola Prve ženske lige Srbije nadomaćem terenu od 18:00 nastupaju protiv ekipe Vršca. Na prvoj utakmici u novoj sezoni savladali su KK Dugu sa 77:81 nagostovanju u Šapcu.

Zatim u istom terminu igraju i vaterpolisti. Oni na gostovanju u Novom Sadu igraju protiv Vojvodine. Ovo će im biti debi nastupu novoj sezoni, a šta smo pisali sve u vezi vaterpolo kluba, možete pročitati OVDE.

Veoma dobri ove sezone, rukometaši biće sledeći koji će ukrstitikoplje. Na domaćem terenu dočekuju ekipu Rudara iz Kostolca.Ne treba da pominjemo da oni imaju maksimalan učinak i da ćepokušati da dođu do četvrte vezane pobede u novoj sezoniARKUS lige. Utakmica se igra na Banjici i još uvek možete dakupite vašu sezonsku ulaznicu koja košta 2 000 dinara i takopomognete klubu da ostvari ciljeve za ovu sezonu. Početak je zakazan za 18:30.

Opet dve sekcije nastupaju u istom terminu. I opet dajemoprednost damama. Od 19:00 odbojkašice kao i njihove kolegepokušaće da dođu do prve pobede u novoj sezoni. U prvom kolusu bile poražene od strane gradskog rivala Crvene Zvezde nagostovanju sa 3:1. Sada idu na gostovanje u Novoj Pazovi protivistoimene ekipe u drugom kolu Superlige Srbije za odbojkašice.

Na kraj ovaj dan zatvaraju košarkaši. Oni su na prva dva kola na„Jadranskoj“ turneji zabeležili dve pobede. Najpre su savladali Zadar sa 73:78, a zatim i Split sa 59:69. Sad posle skoro godinu i po igraće pred navijačima koji znamo svi da jedva isčekuju da vide u zvaničnoj utakmici svoje ljubimce. Ta utakmica se igra u Areni, a izabranici Željka Obradovića pokušaće da dođu do „tri od tri“ u novoj sezoni ABA lige.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI