Hasta luego, Novice!

Legenda. Rekorder. Kapiten. Borac. Jednostavno on, naš Novica. Neću pisati hvalospev sad, to ću ostaviti drugima. Danas pišem moj lični odnos. 

Priznajem, bio sam mali kad si otišao. Priznajem, slabo se sećam ičega iz tvog prvog mandata, osim borbenosti nisam zapamtio ništa... Moram da kažem da čak od tog čuvenog TNT tria najviše sam voleo Uroša. Onda je išao Milenko i na kraju tek ti, Novice. Uroša sam zavoleo zbog izlazne kretnje, zbog čuvenog kruga. To mi je usadilo ljubav prema košarci. Milenku sam pevao "Ti si prvi plej Milenko!". Tepu držim na profilu. A o tebi Novice sam mišljenje oformio tek u ovom drugom mandatu.  Došao si kada je bilo najgore. Nije bilo sjajno. Nije bilo trofeja kao u prvom mandatu. Ali od svi njih koji su se vratili u Partizan, a nije ih bilo previše, ti si Novice dao najviše. Ej postao si rekorder, odigrao 500 i više utakmica (ne znam tačno nemojte me linčovati). Šta si ti sve pretrpeo. Fizičke bolove samo ti znaš kako si izdržao. Vređanje neću komentarisati. Zaista si heroj. Hvala ti na tome što si krv i znoj ostavio na dresu Partizana sa brojem 12.

Ne znam da li ću plakati sutra. Verovatno hoću. Priželjkivao sam titulu u EK ili Abi u sezoni 19/20 i da se onda oprostiš od dresa, ali korona je imala druge planove. Rekoh došao si kada je bilo najteže, a odlaziš kada je najlepše. Ali dobro gledaćeš iz prvog reda Željka i momke kako ginu za crno-beli dres. Hteo sam da citiram Lamarovu pesmu, ali sam shvatio da bih se verovatno rasplakao. Stoga vidimo se u hali veliki čoveče!

P.S. moram BACIĆE SE ON ZA LOPTU MAKAR POLOMIO SVE ZUBE!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI