I? Šta ćemo sada?

Ima jedno mesec dana kako se spremam da napišem nešto što dugo nisam a to je neki lični stav o aktuelnoj upravi FK Partizan. Svi mi se slažemo u jednom a to je da klub nije imao goru upravu u istoriji ali nekako se poklopilo da pored najgore situacije u državi i mi imamo nekoga ko obavlja svoj posao blago je reći očajno. Sve mogu da razumem, i da nema para i da je situacija kritična što zbog pandemije što zbog užasnog stanja u kome se nalazimo godinama unazad ali rođaci, godinama se za aktuelno stanje u klubu pita čovek koji je bio Slobin i Mirin hemoroid koji je u međuvremenu evoluirao u Vučićevu analnu fisuru. O ovom drugom koji dana radnog staža nema (podseća li vas ovo na nekoga? Mali hint-ima usta kao polni organ lepšeg pola), neko ko je najbolji drugar Ilieva koji je od kada je u klubu imao 0 angažovanih igrača koji su iole nešto doprineli i pritom kum onoga za koga je rekao da mu više nije kum a u stvari jeste. Ili ipak nije? Ili jeste? Koga briga...Bitno je da se salaši prave, a klub ko jebe.

 

Nije me Asano i situacija sa njim naterao na ovaj tekst. Nekako sam se potajno nadao da u klubu ipak ima para jer igrači daju sve od sebe u ovom šupku od lige u nameri da se danas ili sutra negde prodaju. Ovo je bila samo kap koja je prelila čašu. Šta smo naučili na primeru Asana? Da nema za šta ker da nas ujede. Ono što se priča je da čovek 3 meseca nije ni jedan cent primio. Gospodo, gde su pare? Čuj mene gospodo, GOVNA, gde su pare?

O igračima koji pričaju o izdaji ne želim mnogo da pričam. Stojkovića i Markovića koji su za sada jedini dali izjavu kako su oni kao saigrači iznevereni mogu na neki način da razumem. Ali razumite i vi stranca koji je iz Japana došao da igra fudbal u ovom čmaru Evrope u nameštenoj ligi. Idite u Japan pa nemojte da primite platu 3 meseca. Da li biste razmišljali o tome kako ćwte izdati saigrače ili kako ćete prehraniti porodicu?

Koliko salaša, novina, tompusa treba da se kupi? Evo skupićemo mi, daće ko koliko može pa da se terate u tri pičke materine iz kluba, napušili se tompusa i našmrkali koksa dok ne popadate mamicu vam jebem. Alo bre, STOKO! Jedan mutavi Đurić je za vas funkcioner! Onaj isti Đurić koji pipka mikrofon na konferenciji za štampu.

Gde su pare od prodaje Kalabe?

Gde su pare od prodaje malog Fiće?

Gde su pare od Uefe? 

Koliko je klub dužan i kome? 

Koliko košta obraz u Srbiji?

Kako uspete da pređete ulicu a da se ne sapletete o sopstvenu nogu?

Kako ne zaboravite da dišete?

KAKO LI NOĆU SPAVATE MAMU VAM JEBEM?

Kako se nisi uplašio za sopstveni život kada si bio na respiratorusmećaru? Jesi li se zapitao da to nije neka vrsta opomene od onog odozgo? Karma, šta god?

Doći će kraj i ovome, budite sigurni. Svako ko je učestvovao u radu ove uprave će odgovarati. Bio aktuelni ili bivši član. Svi do jednog.Od ovoga nema bežanja. Karma je kurvetina.

 

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI