Mrtvi ponedeljak vol. 6

Kažu da od vikenda dosta zavisi kakav će biti ponedeljak. Ako je to što kažu istina onda će ovaj ponedeljak za navijače Partizana biti ili mnogo dobar ili baš loš. 

U subotu je naša košarkaška sekcija dotakla novo dno i bukvalno nas je limeni govnar zaista doveo tamo gde nikad nismo bili, čovek od reči, jebiga. Odavno se nisam osećao tako  bespomoćno i loše jer smo igrali kao amaterska ekipa. Uveče tog istog dana smo, preko 17 televizijskih kanala, prisustvovali još jednom napadu na naš Partizan od strane ljudi koji vode ovu državu. To je samo dokaz onoga o čemu pričamo već godinama, a to je da je glavni cilj ove vlasti i konačno gašenje Partizana. Dugogodišnja dominacija u nekoliko sportova je prosto ostavila prevelike traume i komplekse. 

Nedelja je ipak bila malo vedrija.

Lep, sunčan, ali i prohladan, dan nam je doneo petardu Partizana na Banjici i bar malo radosti u ovim mračnim vremenima. 

Danas je 8. mart i želim da poželim srećan praznik svim našim damama i da budu srećne i voljene svakog dana, ne samo na današnji dan.

Grobarima želim jake živce (ja želim živce hehe), još više ljubavi prema Partizanu jer samo tako ga možemo spasiti od svih pošasti koje čine sve što je u njihovoj moći da ga unište.

 

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI