Šizofrenija u Italiji

Ajd da ne pravim nikakav uvod nego odmah da krenem sa tim da navlačim na to da ćemo dobiti utakmicu i da pokušam da budem 6. igrač. Bromazepam tu, kokice tu, živci nisu tu a realno i koji će mi, prsti ispucani, to je to. 

Krećemo sa petorkom Jaramaz, Pejdž, Dangubić, drogirani Raša i ludi Jankelar. Prvi napad žabari...dobar pas ka našoj klupi. Svaka čast. Jaramaz malo davi loptu i ide na ulaz i dobija preklapaču, 3 sekunde do isteka napada i doviđenja. Najnepopularniji rezultat na snazi. Trentno ništa ni u sledećem napadu, evo ga Srki kaže nema golova, gubimo loptu i oni kucaju. Jaramaz na drugoj strani! Daj bre kakva je ovo odbrana, preuzmite nekog! Sudija, obriši loptu, treći put nam kliza iz ruku! Je l' upaljena ventilacija u hali? Dobro je pa i ovi ne pogađaju ništa pa je tek 4-2 posle 3 minuta...vaterpolo. Jankelar odvaja za Tomasa, TROJKA! Diler je odradio svoje, ozbiljna roba je stigla u BgH2O! IGRAJTE ODBRANU! Bravo sudija lutko moja, čist naš faul u napadu sviraš kao faul odbrane. Ma DANGUBIĆ u stilu Stefa Karija, hladan kao špricer! Jebote šta ja pišem lebtejebo. Ma DANGUBIĆ ZA TRI! Sudija, sviraj kraj! Moram da napomenem da mi se ovo dopada, lepo su pripremili utakmicu. Samo da nam ne stane šut, onda prdnusmo u čabar. Dobro je Dangubiću, nisi Klej Tompson, ne divljaj više keve ti. Prvi faul na 4.5 minuta do kraja četvrtine. Ovo je fino. Jankelar ne sme da divlja sa faulovima jer nemamo centre više. Senders za 2, rezultat 10-10. Znači evo i Zagorca, ovo neće izaći na dobro, čim je ušao odmah 2 poena. Sa druge strane i oni, opet nerešeno. Jebote koliko Amerikanaca imaju ovi Italijani, šta je bre ovo? Odakle vam pare bre stoko? Evo i Perkinsa..evo i trojke Perkinsa! TRPAAAAAAAJ! NAŠA BRE LOPTA, KAKVA MRTVA, ALO? Ajd da se odlepimo na 5, 6, skači Dangubiću. Bravo! Polako, ne divljajte, DAAAAAAAAANGUBIĆ ZA TRI! OSTOJA OŽENI ME! Tajmaut Trento, reklama za Meridian, neka likuša pegla rulet na telefonu...kakvo sranje jebote. Aaaaajmo odbrana! Lomi im ruke, ionako sa njima više nećete igrati. Tako je bre! Sašo izbacuj Dangubića napolje, dosta je bilo. Evo i njima trojke, pa jeeeebigaaaaa! Kakav fake pass Jankovića, i kamerman se iznenadio. A u stvari nije. Ubodi bacanje, ubodi bacanje, ubodi bacanje, uboo je drugo. I to je nešto. Banana Tomasa! Ovo je faul bre bio sudija -_$!_;+#)$($+$!#! Kontra 3 na 1 za nas, i bacamo loptu u aut. Ovo nisam video nikada. I sada umesto da bude bar plus 6, idemo sa 19-15. I ovo je super ali moralo je mnogo bolje. 

Dok čekamo početak druge četvrtine, da popijem Bromazepam i cugnem pivo. Imam utisak da će mi trebati. Prvi napad naš, ovo bi bilo fino da se realizuje. Bilo bi da nismo ludaci koji idu kao muve bez glave. Nemoj bre Rašo te faulove, navlače te babuni. Daj bre Rade zakucaj to, jebote imaš 3 metra, šta je pipkaš, nije ovo prva bračna noć! Evo nas u egalu. Da li popiti i drugi Bromić da me jače radi? Da li da žvaćem da krene brže da deluje? Sreća pa su i oni raspuštena banda pa ne znaju gde biju, ovo bi bilo već +5 za njih. Neka mi neko objasni šta Trifunović radi? Neko? Studio? Kakvi su ovo ulazi? Bravo Rade za odbranu. A da damo neki poen, tri minuta je prošlo? Ne,a? Nema veze, sutra. 3 puna minuta ni poen. Zato oni odoše u vođstvo. 4 minuta bez koša. ÓŠIŠAJTE PERKINSA! Tajmaut Filipovski, igra kao i poeni u 2/4. NULA. Odbrana nam i nije toliko loša kao napad..skok nam ide lepo, ali organizacija napada je u kanalu. Zagorac za 3 poena sa 8 metara je dovoljan da se objasni kako nam napadi izgledaju. Ništa protiv njega, nego na to što nema drugih izbora. Da li sledi negativan rekord po broju poena? Dali smo 0 za 4 minuta i 40 sekundi. Plus 4 za njih, dali 2 bacanja. Obzirom koliko ne postojimo u napadu ovo je premija. Faul u napadu Tomas. Ovo nije realno. Geri Braun divlja, mami svojoj loptu ne bi dao. Tomas posle 5 i po minuta 2 poena. Ludilo mozga i Jelena Rozga. Ponavljam, sreća pa ni oni ne mogu ništa ali zato tu je Trifunović da sa zicera promaši tablu a onda da Pejdž napravi namernu ličnu. Šta radite bre? Evo trojke posle X vremena! Plus 3 za njih. Ovo je P R E M I J A kako igramo! Premija! Trento nam se nudi ali ni mi se ne damo, i mi se nudimo njima, a niko neće ništa. Ova košarka je prelepa. Puna naboja, neko bi rekao kvalitetna košarka a ja bih rekao KRIMINAL. Plus 1 za njih, Jaramaz dao oba bacanja. Neću da grešim dušu, odbrana nam je super, napad loš. Evo JANKELARA LUDOG, EVO MENI SREĆE! Evo i tajmauta za Žabare, sada ih lomi! Bravo za odbranu! Vežite dva napada, molim vas! Jaramaz airball. Bože, uzmi me! Dajte neki koš jebem mu mater da mu jebem! Ne vi bre, nego ovi naši! 29-28. Tajmaut Filipovski, Jokić i Bobi reklama za Soker. Janković preneo loptu. Kraj. Smak sveta. 3 sekunde za koš do poluvremena. Janković za 3...nema onaj emotikon što udara sebe šakom u glavu. 29-28 poluvreme. Kako smo se nadali, udali smo se za Lotara Mateusa. Idem na još jedno pivo pa se vraćam drogiran jer će Bromazepam početi da deluje. 

Bromazepam deluje ali mislim da ovo dobijamo jer nismo mogli vola da ubodemo u prvom poluvremenu. Oni su kanal i plaše nas se jer smo najjači! Nije kokain, Bromazepam je, majke mi. Petorka ista kao na početku meča i evo Pejdža! Evo i njihove trojke, prelepo. Normalno da ne možemo da vežemo 2 napada...dobra nam je odbrana ali moraju otvoreni šutevi da se pogađaju. Daj bre Jankoviću pogodi zicer jebote, igraš centra, pobogu! Sreća, puka sreća pa ni oni ne pogađaju ništa. Da igramo protiv ozbiljnije ekipe ovo bi bilo bar plus 10 za njih. Ovo nije dobro zaista. Kriminalno igramo u napadu. Greše i oni. Festival izgubljenih lopti. Evo kontre za njih, plus 4. Ubiću se. Ulazi Perkins umesto Jaramaza koji je danas baš skenjan. Nekako mi se čini da posle one povrede nikako ne može da se vrati na stari nivo. A sada i kada napravimo normalan napad lopta izlazi iz koša. A evo i njihove trojke. 38-31. Ne sluti na dobro. Ok, fale nam igrači ali baš loše izgleda. Cele 24 sekunde davimo loptu i ne pravimo ništa. Sada se lomi utakmica na njihovu stranu a mi imamo šansu da budemo prvi u grupi. Ljudi, gde vam je motivacija, gde su vam muda? Mora Tomas da uzme ovo. I uzima. Dva poena Raše. Ajd momci, možete vi to! Jebote čovek nam zabode trojku sa 9 metara...tajmaut Sašo. Bedak. Dobra odbrana je bila, zaista. Neko mora da skupi muda i da krene da siluje loptu. Perkins, Tomas, neko. Ovo baš ni na šta ne liči. Jankelar kuca levom rukom? Ok. Plus 7 za njih. Opet trojka. Počeo je šut da ih kenja. A da damo neko bacanje? Plus 9, Raša realizovao jedno od dva. Ušli su Trifa i Rade. Dobra odbrana. Ajde neki napad više, napravite nešto da liči na košarku! Ma ne bre, šutiraj u 6. sekundi napada, šta te boli uvo. Opet gubimo loptu, opet divljamo, ovo je DESETA izgubljena lopta za 25 minuta. Tajmaut Filipovski. Dok traje pauza da kažem nešto: Ne želim da ovaj tekst ispadne kao da kukam od početka druge četvrtine ali ovakva igra u napadu i jeste za kukanje. Samo je plus 9 za njih. Kažem samo jer smo očajni. Pardon, sada je plus 11. Tomas ne pogađa ponovo, nov napad za njih i novih 2 poena. Bogami, ovo mi smrdi na kraj. Trifunović u stilu Berona protiv nas pravi 4 koraka, samo što se sada sude, jebiga. Ovo mi ne miriše na dobro, počinjem da se bojim i stizanja onih 28 razlike iz Beograda. Šta radi Perkins? Druže, nisi u Bruklinu na basket terenima, ovde postoje SUDIJE koje ti sviraju i FAUL kada napraviš sranje! Plus 15 za Trento. Jebem ti život. Faul na šutu za 3! Na ivici sam da batalim pisanje ali žao mi mene do sada i ovih pola sata života izgubljenih na kucanje. Plus 16. Jaramaz ne pogađa obruč pri isteku napada. Ja...ja...ja ne verujem šta gledam. Plus 18, kraj treće četvrtine. Izgubili smo četvrtinu 17 razlike. SEDAMNAEST JEBENIH RAZLIKE. Džaba mi i dva Bromazepama. Šlogiraću se.

Jebote ovo je 10. put da igramo ceo napad bez ikakve ideje, napad istekne i mi ni ne šutnemo na koš. A da navijamo da izgubimo 29 razlike i odmah ispadnemo? Jaramaz trojka. Plus 15. Tomas 2, plus 13. Tajmaut Trento. Ne kukam više. A u pičku materinu. Pejdž 2, plus 11. Njihova dvojka, ponovo 13 za Trento. Otišlo je sve u tri lepe. Eto. Sada krećemo u presing a igrači dišu kao da su ih skinuli sa respiratora pre pola sata. Ahahahahaba pa kakav je ovo presing bre slepci jedni? Šta je bre ovo? Bravo Rade za faul, ajde napolje i ti. Ajde svi napolje. Bolje da niste ni došli u Italiju, bilo bi 20-0. Ovako strepimo i za onih 28 razlike odavde. Mi bre ne možemo ni loptu da uhvatimo u odbrani a o napadu da ne pričam! Izgleda da neće stići onu razliku. Iskreno, šteta. Igramo kao grupa građana. Na stranu što fali nekoliko igrača, i da ne fale ne verujem da bi bilo bolje. Izgubio sam nadu da može ovo da se dovede u red. Branio sam Filipovskog i igrače, branio jer sam mislio da im treba vremena. Njima bato moj treba motka. Svi znamo kakva. 2 minuta do kraja, plus 15. Da se igra do katoličkog Božića i da oni ubace juniore mi ne bismo stigli ovu razliku. Ne zbog njih. Do nas je. Očajni smo. Ova igra ne liči ni na šta. Plus 17 za njih. Sada je i odbrana otišla u kanal. Mi bre loptu ne možemo iz auta da izvedemo. Alo, to se uči kada i dribling, kada naučiš da hodaš! 

Konačan rezultat 69-54. Sledeća utakmica za prolaz se igra protiv Metropolitana u Ljubljani. I da prođemo dalje sa ovom igrom od top 8 dalje otići nećemo. A kada dođe do toga da ispadnemo, svima ali SVIMA podeliti otkaze. Stručni štab nije uradio ništa bolje od kada je Šćepanović otišao. E da, a Ostoja neka se bavi utakmicom od pre dve godine dok mu je kuća u plamenu a aparat za gašenje drži predsednik njegove stranke. Žalim što sam ovaj tekst pisao jer nisu zaslužili. Toliko od mene. Doviđenja.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI