2020.

Priča iz života jednog idiJota (posvećeno 2020.godini)

Jebena 2020.godina,  godina koja je odnela mnogo života, odnela našeg  i nikad prežaljenog Mišu Tumbasa, uništila razne  planove svima na svetu. Godina koja je sjebala ogromnu priliku koju je imao KK Partizan, tj. bili smo na korak od toga da osvojimo SVE! Ovaj odvratni i dosadni Kovid19 ili kako bi to rekao naš general D.V. “Čović19 ”, kao da je saradnik odvratne mafijaške pudlice, lopova, podguzne muve svake vlasti – nebojše čovića aka pudlica aka moralni gmizavac.

Hvala ovoj godini i Čoviću19 što večeras sedim sam sa sobom, jedem Rusku salatu, pršutu  i pijem pivo koje se već ugrejalo. Da je neko bolje vreme o ovoj godini bih pisao kao trijumfalnoj sezoni mog Partizana sa još jednim evropskim trofejem u već prepunim vitrinama, a ja bih lumpovao do zore sa svojim prijateljima.

Ovaj tekst će biti “siromašne” sadržine, baš iz razloga što je ova godina bila takva. Ne zaslužuje da trošim reči.

Sestre i braćo, koji ovo čitate – želim mnogo mnogo bolju godinu od ove, puno zdravlja, sreće i pokoju suzu (siguran sam da će se naš Partizan pobrinuti za to, na pozitivan ili negativan način).

Posebne želje i zahvalnost moram iskazati mojim drugarima i kolegama iz našeg  i vašeg Reflektora. VELIKO hvala na onoj julskoj noći u kojoj smo došli na ideju o osnivanju nečega ovakvog, ali veoma velikog i značajnog ze mene lično. Uz druženje, upoznavanje novih ljudi, sticanje novih znanja, iskustva za mene kao mladog novinara, ovo meni znači ljubav i zadovoljstvo – HVALA NA UKAZANOJ PRILICI! Svaka ljubav ili poraz voljenog kluba lakše padne kada to stavim na papir i podelim sa saborcima.

Još jedanput, srećna 2021. godina  sestre i braćo, a mom Partizanu želim da se stabilizuje , da se vratimo na stadion i u halu , da “karamo cigane ludake” ,  što više i jače je to moguće, a trofeji će doći... Kada je pala ova lopovčina sa vlasti u mojoj Crnoj Gori, pašće i taj vaš psiho, a Partizan će se osloboditi okupatora!

Sve najbolje i najlepše želi vam Grobaris Totalitare!

Smrt fašizmu, živeo Partizan!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI