Deda Mraze, donesi našem Partizanu...

Zvončići, zvončići zvone svaki dan... da nastupa doba najveselijih praznika, one kojih jedva čekamo svake godine. Nažalost ovu koja odlazi, mnogi ćemo pamtiti po najvećem zlu koje je snašlo čovečanstvo. Nije imun na njih ostao ni naš voljeni Partizan, ali o tome pišemo drugom prilikom, sada ide nešto vedrije -  želje većine nas koje bi kao neka mala deca poželeli.

Nažalost moramo da počnemo sa nečim nepopularnim, ali obećam to je jedina stvar koju pominjem, a da je negativna. Stanje u društvu je loše, još je gori odnos nad našim Partizanom od strane nekih vlastodržaca, ali idemo sa željama. Prva i osnovna je da klubovi JSD Partizan počnu da beleže pozitivne rezultate, koliko je to moguće u ovim uslovima. Druga je da igrači i članovi stručnog štaba ostanu živi i zdravi, kako bi nam donosili uspehe i samo uspehe. Takođe molim Deda Mraza da klubovi imaju novac, bar za održavanje sezonskih potreba, umesto da idu u još veće minuse. Želja je svima nama da konačno počne da se polako pušta publika na utakmicama, na kojima i onako ide dovoljan broj ljudi da se paze mere zaštite. Godina nova neka vrati Vaterpolo klubu bazen na Banjici, a KKP da dobije toliko željenu trening halu, a isto i ostali klubovi da imaju objekte u svom vlasništvu u kojima bi trenirali i igrali svoje domaće utakmice. Najzad i ono najvažnije da se pokažu daleko bolji rezultati i osvajaju trofeji. I za kraj...MOLIM DEDA MRAZA DA NAM DONESE NOVE UPRAVE, znam da sve znate, ali od ovih sadašnjih teško da mogu da dođu gori.

Znam sve su ovo prevelike i teško ostvarive želje, a ljudski je nadati se. Ovom prilikom bih i želeo dragim čitaocima ovog članka i Reflektora da čestitam novogodišnje i božićne praznike i da Nova godina, Vama i vašim najmilijima donese sreću, radost, uspeh i pre svega zdravlja. I da se zna: SMRT FAŠIZMU, ŽIVEO PARTIZAN!!!

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI