Mrtvi ponedeljak vol. 4

Zašto mrzimo ponedeljak? Zašto svi misle da je kul mrzeti ponedeljak? Da je ponedeljak osoba bio bi Saša Radulović. Saša je čudna pojava, priča o nekim stvarima koje normalan ljudski mozak ne može ni da pojmi, ne voli ga niko iako ne postoji neki poseban razlog za to, iza ponedeljka je uvek svima gotivna nedelja. Ako pogledamo iz ugla našeg Ludog Raduleta tu nedelju predstavlja osoba koja je u 87% javnih pojavljivanja uz njega i koja tu čudnu, 196 cm visoku pojavu čini prihvatljivom, tako da Radule ispunjava sve uslove da bude ponedeljak.

Moje mišljenje je da ljudi ne vole ponedeljak jer predstavlja početak još jedne naporne nedelje u školi ili na poslu. Ponedeljak nas podseća da smo samo robovi nekog sistema koji cedi i poslednji atom snage iz nas i da može da nas cedi i tokom praznika verujem da bi vrlo rado iskoristio tu priliku. Ovaj ponedeljak je za nijansu bolji od drugih, loših ponedeljaka, ovaj ponedeljak je prvi ponedeljak skraćene radne nedelje i poslednji ponedeljak ove bedne godine u kojoj nam je živote sjebala kleta kovida.

Zbog svega ovoga što sam nabrojao ovaj ponedeljak nije Saša Radulović loš, ovaj ponedeljak je više Rade Zagorac. Rade te nervira, ponekad imaš osećaj da bi radije bio bilo gde na svetu nego tu na terenu, od njegovog ukrštenog koraka groblje dobija osipe po celom telu. Međutim Rade je dete Partizana i čovek koji iskreno voli i poštuje taj sveti dres i zato je nemoguće ne voleti ga.

Hvala vam što ste bili uz Reflektor u ovoj teškoj godini, želim vam da preživite ovaj ponedeljak i da budete zdravi. Srećna Nova godina od Živca i kuckamo se i u 2021.

 

Smrt fašizmu, živeo Partizan.

KOMENTARIŠI

Trenutno nema komentara za ovu vest.

SLIČNE VESTI