Šta radite, bre?

Komentar

Nova evropska avantura Partizana samo što je počela , a već se završila.  Partizan je na dosta nesrećan način poražen od vodećeg tima belgijske lige – Šarloe.

Možda i nezasluženo ispadanje Partizana, mlohavo  izdanje u prvom poluvremenu, zastarela 4-4-2 formacija (ali ko smo mi da to komentarišemo!?) i nedovoljno ‘dugačka’ klupa su razlozi večerašnjeg poraza.

Ali… sve ovo je najmanje bitno. Partizan je igrao i gubio i igraće i gubiće, ali uprava FK Partizan je jedina glavna i odgovorna za ovako rano ispadanje iz evropskih kvalifikacija. Neobezbedjen valjan tretman u domaćoj ligi – što je samim tim prouzrokovalo -6 u odnosu na AV crvenu zvezdu (malim slovima).

Razna saopštenja, prepucavanja sa raznim poledicama, konstantne sudijske greške protiv nas, kvazi svadja sa FSS, nedovodjenje adekvatnih pojačanja, bušenje bivšeg trenera od strane pojedinih igrača i na samom kraju puštanje niz vodu najmanje krivog za poraze u domaćoj ligi – Sava Miloševića. E pa upravo, PUN NAM VAS JE KURAC!

Kao što sam gore napisao poraz od Šarloe je samo inicijalna kapisla za ovaj izliv emocija i besa. Svima nama koji živimo za taj klub je dosta više raznih menadžerskih kombinacija i svih vaših mućki. Svima nam je jasno da mi ne smemo da osvojimo titulu, ali šta će predsednik kluba u TV emisiji sa predsednikom države koji otvoreno satire naše JSD!?  (čast izuzetcima, ukoliko takvi postoje u FK).

Uz dužno poštovanje i najveću moguću podršku sadašnjem treneru Saletu Stanojeviću, pitanje svih pitanja za upravu je to kako je isti taj Stanojević instantno proglašen za trenera nakon ostavke Sava Miloševića? Mislim da je odgovor jednostavan i jasan – sa njim je već bilo nekog dogovora i za vreme mandata SM. Savo Milošević je nateran da da ostavku na najprljaviji moguči način, onako dripački-džukački. Opšte je poznato da su pojedinci pravili probleme u toku i posle famozne utakmice sa Novim Pazarom, a isti ti nakon  promocije Stanoja naglašavaju kako je vidljiv  uPgRaDe u igri – NAKON 2 TRENINGA.

Ovaj tekst će možda biti nepovezan, stilski nesredjen ali baš takve su i moje misli dok ovo pišem, ne sumnjam da mnoštvo Grobara takodje ima problem sa spavanjem večeras. DRAGA upravo, baš vam hvala. Dokle više da nam razni široki, obradovići, terzići trpaju muda u usta? Nemojte nam prosipati priče da će posle vas doći gori. Ne, nećemo im dati, a od vas teško da može gore. Srozali ste nas, doveli do prosjačkog štapa dok vi nosite Roleks satove i kada brišete foteljaške guzice. Doveli ste nas na put beznadja. Doći će i vama i vašem nadredjenom AV-u kraj, a naš Partizan će i dalje postojati. Igračima i stručnom štabu bezrezervna podrška na putu ka nemogućoj tituli, a vama -BAGRO MARŠ IZ PARTIZANA!

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.