Partizan – Huventud, šizofrenija jednog Grobara uživo

Komentar

Pokušaću večeras da vam očaram kako izgleda gledanje KK Partizan uživo uz tekstualni opis. Ne, ovo nije prenos ni retrospektiva, ovo je in-game ludilo u glavudži. Komentari će biti vezani samo za naše igrače i igru, oni me ne interesuju.

Čekanje me noćas ubija, sama sam u ovom graduuuu, luda noć…dobro je majmune, još nije počelo. E da, i Željko je tu. Došao da gleda svoja dva bivša kluba sa kojima je bio prvak Evrope. U društvu pošumljenog Sekača, jebiga, ne možeš ga izbeći.

POČELO JE! U skoku uzimaju oni loptu prvi napad i kucanje. Odbrana hladna kao sisa od veštice. Evo ga Rade! Bravo mačko! 2 poena! Ovi opaljuju ciglu, odbrana odlična a posle mali crnjo opaljuje trojku preko ruke, osušila mu se da Bog da. Kodi malo solira, promašuje i kontra i još 2 za njih. Druga izgubljena zaredom. Kodi organizuje, smirio je glavu, nije uspaljen više. Jankelar deluje kao da je došao da nekoga ukuca u parket, neće ovo na dobro izaći.Novi poeni Radeta! Udri lutko, raskantaj sve! Krupni plan na Filipovskog, Slovenac (JEBOTE SLOVENAC) malo peni na postavku u odbrani, biće neki time out ako ne srede to a posle pucaju šamari. Malo glupe faulove smo napravili, jebemmumater. Evo ga Mo, ajmo sada na ulaz krenite majmuni. Tvrda utakmica do sada, ne možemo ni mi ni oni vola u dupe da ubodemo. Doduše oni su desetkovani, tako da AJDE BRE JEBOTE! Kodi brzim ulazom buši Špance, kao čunjevi su stajali. Danguba ide na ulaz, 10-10. Trojka Huventuda. Ajde bre odbrana malo, koji vam je više? Evo Pejdža, evo haubice. Ušao i Gorda, biće stabilniji napadi sada nadam se. Mozli faul u napadu, pa u odbrani u razmaku od 20 sekundi. Mirnije, ljubi te brat, najebaćemo. Danguba ih probija baš fino, vidi se da 1 na 1 ne mogu da brane. Mozli kupi u napadu, završava lagano. To legendo. Raša po običaju, lep ulaz i faul. Oba bacanja promašuje. Jebem ti više bacanja, kao glavom da ih izvodite! Sledeći napad Tomas se iskupljuje, dobro dobro, ajde, tako te volim drogirani brate. Gorda davi loptu, Tomas na koksu zaspao dok ga gleda. Poslednji napad, mora ovo da se da…Gordić! 18-19, kraj prve četvrtine. Odbrana dobra, napad mora bolji.

Evo Jankelara, evo meni sreće. Lagano ostavlja od tablu. Odbrana dobra prvi njihov napad, ovo sada da se stisne da bude bar plus 7 na poluvremenu, i lagana priča u drugom.  Tako bre, neću bre poen da primite do 5. minuta! Lomi im ruke, neka zvoni do Požeške! Rašon je straight večeras, evo ga koš i faul plus daje bacanje uz to. Ajmo opet odbrana! Dadoše ga mamicu im jebem…dobro, ajmo dalje! Malo loš napad, ceo istekao a nismo izgradili ništa. Dobro, dobro, nije loše za sada. Iskusno ih navlačimo na faulove, ako nastavimo ovako, ns kraju će ekonom da im igra. 26-24. I dalje odbrana solidna, napad može mnogo bolje. Bacanja nas opet zezaju, već imamo promašena 3. Blokada Tomasa! Brat je na obe strane odličan, za sada najbolji. Mali Trifa u napadu slab, u odbrani odličan. Jankelar opet skok u napadu i koš. Trojka Španaca, iako smo se dobro postavili ovi naši. Jebiga, mora nešto da im uđe, ušlo im da ne kažem gde. Pejdž promašuje otvoren šut, ajmo mačko, razmrdaj ručicu! Gorda siguran u napadu, opet lepo probija, pa pravi dobar faul u odbrani. Odličan je za sada! Tomas bukvalno jebe keve danas, opet odlična odbrana! Najinteligentniji naš igrač, samo kada je raspoložen. A večeras jeste bogami. NIVEA DEEP ANTIPERSPIRANT. Reklame, što znači time out. 18. minut, Srki nije spomenuo perimetar, sluti na dobro. Faul u napadu, Tomas. Jebiga, ovaj govnar se dobro postavio. Nema veze. Ponovo dobra odbrana, Kodi u kontri ostavlja Dangubiću koji lagano polaže od tablu. 39-31. Još minut. Ajmo sada odbrana pa da zatvaramo poluvreme. Ne znaju bre gde će, ne znaju! Istekao napad! Silovanjeeeeeee! Rade gubi loptu i lakih 2 poena za njih…brate polako jebote, gde srljaš? Gde u pičku materinu? Time out Filipovski, Toza Marković, Kikinda (reklama). Kodi kreće na ulaz i izvlači 2 bacanja. Daje prvo…daje i drugo. Dangubić odličan u odbrani, čupa faul! Mekintajer pokušava, ne uspeva, 41-33 kraj prvog poluvremena. Kodi 8 poena, Rade 4, Gordić 6, Tomas 5 poena, 2 skoka, ali za sada najbolji kod nas uz Gordu. U suštini svi su bili dobri. Odbrana odlična, napad može bolje, ali nisam nezadovoljan. Idem da odmaram prste, aj ćao.

 

Drugo poluvreme. Jankelar na bacanjima, promašuje oba. Penali 8 od 13. Dajte bre, koji vam je…evo i njihove trojke, u pičku materinu lepu! Raša čupa faul, govna se bune a ovaj ga odvalio po ruci. Jedi bre govna majmune. VEZALI SMO DVA BACANJA! Daj piće za celu halu! Drugi faul pravimo. Dobar, pametan. Gube loptu! E ovo je odbrana! Ne dajte im da dišu, svima po respirator posle! Jankelar faul u napadu, klasika. Nema veze, teraj dalje. Odbrana nam je utegnuta, sve puca! Kao sajla! Teramo ih korake da prave. Ajd napad više, imamo samo 2 poena za 2 minuta. RADE ZA TRI! Ni iz čega ali tako i volim! Prva dvocifrena razlika! 46-36. Ajd sada mirni napad, ne palite se kao da ste Golden State. Dobro, ajde divljajte, ali nemojte više. Nema opuštanja bre! Evo Pejdža. Ajde mačko, tvoji poeni nam još fale. Kodi za tri! Sipaj bre! Sipaj! Mozli spustio roletnu, Pejdž za 3, promašuje. Malo deluje skenjano, ali biće to ok. Kao da je sve ispraznio na onim mučenim Rusima. Trojke su nam 3 od 13, prilično slabo. Zato u reketu i sa poludistance šurimo. Mora neka i trojka da se zabode. Dangubić me čuo, novi njegovi poeni. Trojčica! Mozli četvrta lična. Jebemmumater. Samo 8 minuta je igrao…i čim je izašao, reket prazan. Samo plus 6, 51-45. Time out Sašo Slovenac, Čajka M, i traktorske gume Speedway, ili kako već se zovu. Mora nešto da se spušta u reket, ali ne, Markus Pejdž za 3! Evo lutkice moje! Odbrana dobra, ovi promašuju, skok Gordić. Još 2 minuta. Trifa maši, Mozli hvata opet u napadu, siluje im reket, lopta za nas. Ajd sada na više od 10 do kraja treće! GORDA ZA 3, PLUS 12! Ovaj GRUfsnfjsmxnsaJANSKI kuca, ali Mo vraća! Dobro tablu nije slomio krv ti jebem! Popravili smo trojke, 5 od 17. Gorda dva bacanja, daje oba. Imamo i 6 skokova više, ofanzivnih 10. Vidi se koliko je Mozli falio. Dobra odbrana, Gorda vodi loptu, i ulazi bre! Plus 14!

Dawson otvara poslednju četvrtinu sa dve trojke, ali tu je moćni Jankelar da pojede i obruč i tablu i reket i sve! Pojedi i Ostoju legendo. Dangubić koraci, nema veze ajd teraj dalje u 3 lepe. Ajmo sada odbrana! Faul Dangubića. 4 lične imamo za 2 minuta i 20 sekundi. Ljudi, plus 13 je, ajd jednom da ne pravimo dramu…iiii, faul Gordića, 2 bacanja. Jebem ti život, još 7 i kusur ima da se igra. Dawsona prekontrolisati na antidopingu, nešto je uzeo malopre. Dobar naš napad ali Dangubić otvorenu trojku promašuje. Ali opet dobra odbrana Dangube. Jebote samo njega spominjem kao sam da igra. Dangubić koraci. Jebote koja vam je sada pizda materina? Vraćaju se govna na minus 9, drogirani Dawson opet. Ajd dosta je bilo, zajebite više. Pejdž koraci…alo? Sašo zovi TO, odosmo u krasni…i evo ga TO, ona pevaljka reklamira Meridian, Toyo gume. Jebote, zimske nisam stavio, pisaće mi kaznu panduri. Moram sutra, u subotu slava, u nedelju radim…AJDEEEEEEE BRE ODBRANA! NEMA ZAJEBANCIJE! Vratio se Kodi. Ovi nas probijaju opet, plus 7. Dobro je, Pejdž za Tomasa. Dadosmo ga. Ovaj GRUdbsjdbsjiwnsaJANSKI odbranjen, smiruje Kodi napad ali slabo je to. Izgubljena lopta. Izlazi Jankelar, evo Moa sa 4 faula. Biće zajebano. Trojka Španaca. Jebote, sve ubadaju sada. Sere ih u pičku materinu. Dangubić promašuje za 3 ali drogirani Raša hvata u napadu i čupa faul. Ajde veži dva zaredom leba ti. Vezao! Bravo Kodi za odbranu! Ajd sada na dvocifrenu razliku, ne sprdajte se. Plus 6, tačno 3 minuta do kraja. Jebote opet gubimo loptu! Dajte bre saberite se koji vam je više kurac? Time out Sašo, više od 20 godina sa vama, vaš Termodom. Idemo sada odbrana! Faul Tomas. Jebem ti život ovaj moj i sve ti jebem! Jebote al se neki klinac dere dok oni izvode bacanja. MOZLI BRE! Au kakvo kucanje! Izvodi Sašo Dangubića, ne može vola da ubode! Sreća pa Mo uhvati loptu u napadu. Sudija jebem ti mamu, čist faul je bio! Trojka Huventuda, samo minus 2. Izvršiću harikiri ovde. Novi time out, opet jebene traktorske gume. Ajde bre neki normalan napad! Kodi sam sebi dribla u nogu…nova izgubljena lopta…ja, ja, ja ću se ubiti. Španci promašuju, Kodi u kontri, plus 4. Dobro ste se setili! Time out Španci, reklama za Šveps. Ja bih neki Bromazepam ako može. AJDE ODBRANA JEBEM MU MATER! 28 sekundi imate, ne useravajte! Evo jebene odbrane! Završavaj više dok nisam šlog dobio, hoću i derbi da gledam! Novi time out, ide reklama za neki džip. Ostoja, jedi govna. Srce moje, Mirjana Bobić Mojsilović. 13 sekundi, napad za njih, i koš. Plus 2. Faul, Pejdž na bacanjima. Ajde srce moje malo, privodi kraju, umreću ovde. Dao prvo, ajd i drugo. TO SRCE MOJE! Dangubiću, 8 sekundi ima do kraja, koji je tebi krasni kurac sa ovim faulom bio? Daj bre saberi se jebem ti krv! Govna smanjuju na 3, i to je kraj.

 

Ne vredi, ne možemo mi bez drame. Jebem ti sve da ti jebem! Drago mi je zbog pobede, ali ovo ovako više ne sme. Brate mili, ja da pišem ovako celu utakmicu, pa tačno da ste izgubili ne znam šta bih sa sobom uradio!

 

Dobro, ajd. Pobedili smo. Žao mi je što nije ubedljivije jer smo zaslužili tako ali njih je krenuo šut a nas nije išlo ništa. U svakom slučaju odbrana je bila odlična, ponavljam, napad je mogao mnogo bolji da bude, ali biće u ponedeljak. Jako bitna pobeda, zbog plasmana a i samopouzdanja pred nastavak raspleta u grupi. Željka vodite sa sobom svuda, izgleda da nam je talija.

Partizan – Huventud 78 – 75

Vidimo se opet u ponedeljak.

Mrzim sebe, volim Partizan.

Ajd zdravo.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.