Zorana Pavić i šizofrenija level kada bi svi kao Mornari

Iz ličnog ugla

Sada je 18 :18, a ovih 42 minuta pokušavam da skratim tako što ću napisati jedan delić početka pre-šizofrenog višestrukog napada u najavi. Sada je već 18 i 19. Znači 37. Ok...Jare se vraća, razlog više za optimizam, jer se videlo da je falio. Rotaciju skoro da nismo niimali jer smo derbi igrali sa 7 igrača gde računam i Dangubića koji je napravio 4 lične za kre vreme nego što je meni trebalo da ispišem ovo do sada. U fudbalu dobismo Čuku, umuljasmo taj jedan gol i sada mirnije mogu da pratim ovo. Lol, koje crno mirnije. 18 i 22. Odoh da jedem nešto, popijem Bromić i sipam neku šljivu pa se čujemo.

19:00. AJDEEEEEEEEEEEEE

Prvi napad Pulen, bravo Dangubiću, udri ga po rukama jebem mu krv!  Dangubić za 3! Opala! Dobra odbrana, dobra, ovo volim bre! Rade ovo ne sme da se promašuje smiri tu ruku tako ti ugašenog Instagram naloga! Jebiga, glupo gubimo loptu i oni u kontri…ajde neki sporiji napad, ne srljajte! Kodi za 3! 6-2! Novica posle 2 minizašao…daj bre nije valjda opet povreda…Vidi ga ovaj Gabrielsmrdljivi. Lep ulaz Kodi, lep. Dobar njihov faul, ajd prva dva bacanja da se daju leba ti. Jedaaaaaan…dva. To! DIFENS! LUKOVIĆ…Raspon ruku ko kondor jebote. Rade “šut preko ruke za 3 u sedmoj sekundi napada” Zagorac. Kodi se naoštrio, jebaće nane nanine večeras. Gde ćeš bre Dangubiću, imaš otvoren šut? Dobro je, lep ulaz. NE SRLJAJTE DOLE, DOLE JE KONDOR GROBARSKI! VOLIM OVOG LUKOVIĆA, IMA NAŠU KRV. Rade vezao dva bacanja, piši datum i vreme. Plus 5 i napad, opet dobra odbrana. Ušao drogirani naduvani brat Raša, lutka moja lepa. I zgazio aut liniju. Nema veze. Odbrana se sve više uteže, ovo mi se sviđa. AJMO JANKELARE LJUBAVI MOJA! LOMI KIČMU AJZEI VAJTHEDU! A da neko da koš? Sa druge strane Vranješ cigletina. Evo i Moa umesto Jankelara, zagrađuje dvojicu i Gorda o tablu. Jebote vidite li koliki je Vajthed, koje pičke materine pravite faul? Sreća pa ne može tablu sa bacanja da ubode. Evo i Raše, upisuju se bitni igrači. Tako bre, udri po rukama, lopta ne sme da ide do visine obruča. Opali ga neka mu bridi do Svetog Nikole! Smit bratina jedva dobacio sa bacanja kako su ga grunuli po podlaktici. Evo ga i Markus za 2. Ovo je već prezadovoljavajuće. Slabo smo otvarali utakmice ove sezone. Ovo je odlično za sada. Plus 7 je mala razlika po prikazanom. Mozli sa 5 metara lagano za 2! Šta je bre ovo? Trifke, navukao te Bjelica ganci na glup faul, jebiga. Sreća pa je on još gluplji pa pravi korake. Jebiga, slabo oni znaju pravila, hehe, Roland Garros, šega, šala, komika. Kraj prve četvrtine, 22-15. Lepo za sada.

Gordića kada ovako gledam ponekada mi deluje kao da mu puca da igra košarku a nije tako. Nemojte bre te faulove na šutu za 3, poklanjate im poene jebo vas otac ludi! Mozli u stilu Vlade Divca! Neko je vežbao čini mi se. Puši ga Bjelice, da Bog da ne ubo ni kod kuće! Markus Pejdž za 3! Jebiga Rašo, ajd bre malo se otrezni, koji ti je krasni kurac? Vuk Jeremić za 3 kod Mornara, normalno, cigla. JARE ULAZI! DOBRODOŠAO NAZAD DEČKONJA! GORDA ZA 3! Prijala je ova pauza momcima a i Filipovski je utegao ovo. Biće još bolje. Trojke samo 4 od 9? Jebote nikada ne bih rekao. Daj bre Javore ne seri više, pusti momke da igraju, ne palamudi majke ti ga! Kakav bre tehnički problem? Ima li nešto da radi ovde? Pulen faul u napadu. On išao da napravi blok. Pejdž flouter, lopta pipa samo dno mrežice. Dobar je ovaj Vajthed u usta ga…lepe lopte deli okolo. Polovina druge četvrtine, plus 8 za nas. Mora ovo bolje jer njih šut ne ide. Krenuće da ih sere u drugom a onda ću i ja da se userem ovde. Čupaju nam faulove na glupost. Ali ajd, bar se pravi faul kako treba, ne damo im ni da šutnu. Problem je ovaj mrtvi bonus na 4 i po min do poluvremena. Znaće to govna da koriste, samo mi moramo da aktiviramo napad, malo smo slabiji sada u drugoj. Vidi se kod Jareta da je bio na hlađenju, trebaće vremena da se aktivira i uđe u ritam. I eto, malo po malo, vratiše se smradovi na samo 3 razlike za nas. Tajm aut Sašo, reklama nema. Za to vreme da vam kažem da skinete Arena Cloud aplikaciju, imate 3 meseca za džabe da gledate sve Arene. Nema na čemu sirotinjo. Novica doktorski za plus 5. I to preko Lukovića. Ajd sada neka odbrana...BRAVO JANKELARE A SA DRUGE KUCANJE DANGUBE NA ASISTENCIJU KODIJA! TRANZICIJA! Ajd na plus 10 do poluvremena. Novica iskusno jebe na finjaka ove mentole, samo im čupa faulove. Ma prijatelju možeš mami da se žališ! Daj mu tehničku Javore jebem i tebi i njemu mamu! Plus 6 na dva minuta do poluvremena. Jankelar iskusnobsa poludistance ne dobacuje a onda daje loptu sudiji, opet uzimamo loptu i opet ništa. Ceo minut u posedu lopte a poena nema! Dajte bre saberite se, bez divljanja! Sreća pa ova goveda ne mogu vola u dupe da ubodu, bilo bi čupavije. Jankelar u stilu Novice malopre pravi poene, lepo, lepo, LEPO! Pulen kod njih lep flouter, 7 sekundi, valjalo bi ovo u velikom stilu da se završi pred odmor. Jebiga, Novici ispala lopta, Kodi je dao koš, ali ništa. Plus 6 na poluvremenu, zadovoljavajuće ali može bolje. Nismo još čuli popularno ME‘ANIKA ŠUTA od Avdića, cenim da će biti u drugom. Idem da odmaram prste, aj zdravo.

Prvi napad za nas u drugom, ništa, kontra za njih i BANANA KODIJA! Tako bre mali, pokaži srce! Opet Kodi sa druge strane! Jebiga Novice, ako je iko iskusan ti si, nemoj te glupe faulove uz koš…opet jebena treća četvrtina i glupo gubljenje lopti. Poklanjamo im povratak u meč ovim glupostima...JANKELAR! Plus 6 držimo dugo, a evo i njih kreće šut. Plus 3. Raša se nije video mnogo do sada, mora da preuzme. Pulen za 3, nerešeno. Jebem ti život. A nije da nisam rekao da će ih krenuti šut u drugom…Tajm aut Sašo, reklama za Meridian, najveće prevarante. Ajd malo se saberite u jebenom napadu više! Dangubić cigletina…ubiću se. Pejdž drugi put pravi faul na šutu za tri…ljudi moji šta je ovo više? Daje dva od 3, plus dva za Govnar. A da damo mi neki poen? Pejdž, napokon! Tri! I opet Pejdž faul, četvrta lična…i to uz koš. Raša promašuje prvo bacanje, drugo isto. Divota. Skok u napadu i opet jebeno ništa. Ni oni sada ne mogu da pogode ništa a mi još manje. Lepa utakmica u pičku materinu. Gordić iskusno čupa bacanja, i to je nešto pošto smo kriminal. JOŠ SAMO DA DAMO BACANJE! Samo jedno je dao. Šta se koji kurac buniš Dangubiću, čist faul si napravio pri šutu čoveka? Šta jedeš govna? Je l‘ neko objasnio Trifunoviću šta je dupla? Šta radiš sine? Jaramaz cigla, Trifunović faul, 2 bacanja. Plus 5 za njih. Jebem ti sranje. Tomas gazi liniju…ko vas je drogirao na poluvremenu? Koja vam je krasna pička materina?  23 bacanja smo im dali do sada. Alo? Ej bre? Napokon nešto da uradimo i da vežemo odbranu i napad. Jare 2 plus faul ali promacuje bacanje. A da damo neko bacanje u trećoj? Samo plus 3 obzirom koliko smo kriminalni. Grupa građana. Luković grobarčina promašuje oba bacanja. Kraj treće. Užas.

Evo ga i mrtvi Šehović. Ajoj Rašo, lošu gudru su ti dali druže, obruč ne možeš da pogodiš...menjaj dilera. Nema, plus 7 za njih, ovo je kanalčina. Rašo, brate moj, tako bre. TAKO BRE RAŠO JEBEM TI KRV! LOMI TABLU JEBEM JOJ MAMU MAMINU! Ne faulirante usranog Šehovića pri šutu jebote! Već imamo dva faula za minut i po! Gorda lagano, iskusno ostavlja na tablu. Plus 2. Stisni ih malo, lomi im ruke! Bravo Kodi! Nerešeno! To volim! AJDEEEEEE BREEEEEE! TAKO JE NIDAME LUTKO MOJA, TE FAULOVE U NAPADU VOLIM! Čupaj im faulove što pre u bonus da uđu. Bravo Mo za skok u napadu. Bravo Kodi! Dobar je danas, DO BAR! Ovo nije bio faul Mozlija mamu ti Javore jebem! Mrtva čista! Kakav smrad smrdljivi! Dobra odbrana! Bravo Kodi! To je plej! To su muda! Tajm aut Zorana Pavić i Mateja Kežman.Vrhunske kvote, Mozzart. Vrhunske ali u kurcu. Ajmo odbrana! To! Jebote, smiri loptu jebem ti život ovaj moj prokleti! Ne vredi, divljamo bez potrebe. Nerešeno. Umesto plus 6 ili 7, sada je JEBENO NEREŠENO! Odlepite se jebote više! Bravo Kodi. Čovek igra sam sada. Dopada mi se ovo sa dva pleja u igri. Jebiga Pejdž…peta lična čim je ušao. Sreća pa imamo dobru odbranu ali napad. Bravo Mozli za kucanje! Ajd odlepite se malo jebem mu život. Ne vredi, opet im poklanjamo JEBENA SLOBODNA BACANJA. Malo se promašuje sa obe strane ceo minut i Pulen vraća njih na minus 1. Tomas faul pri skoku, opet bacanja. Brate mili. Kako mi glupo gubimo utakmicu…bravo Gordiću, lepo lomljenje zglobova Pulenu. Jebe nas Pulen sa ulazima i čupanjem faulova. Mozli četvrta lična. Sada će tek da nam uleću u reket. Nerešeno opet. Minut do kraja. Au Rašo jebote šta radiš? Bravo Mozli za bananu! Miran napad i ne šutirajte spolja, ko Boga vas molim! Kodi stepbek i ništa, Pulen maši, produžeci. Idem da se obesim. Još 5 minuta agonije i predinfarktnog stanja.

Iiiiiiiii, tahikardija. Prvi napad za nas. Rade promašuje za 3 a Kodi prileće na kucanje, da je ovo prošlo sliku bih mu u novčaniku pored detetove stavio. Dva bacanja. Jedno dao, Javor napušava trenera Mornara, ne jedi govna Javore, ne prekidaj mu bacanja smrade smrdljivi. Daje i drugo. Daju i oni sa poludistance. Infarkt broj jedan. Zagorac cigla. Plus 2 za njih iz kontre. Opet ništa ne pogađamo. Ni oni, srećom. Bravo Gordiću. Nerešeno. Infarkt broj 2. Šehović ciglana. Danas ga za divno čudo neće. Opet jebeno gubimo loptu. Pulen ništa za 3, ajd napad. Bravo Kodi! Lepo izdvajanje! Ajd obrana, jedna! Tako bre! Jao faul unapadu…fhsgshagdksndshsjxnhsjsbdsk!!!!??? Još minut. Faul Jaramaza, dva bacanja. Infarkt broj 3. Još 57 sekundi. 2 za nas. Promašuje prvo Vajthed (BELA GLAVA). Drugo daje. Plus jedan. Ajd miran napad. Jebiga Kodi, ne divljaj brate rođeni. Bela Glava daje 2, plus 1 za njih, tajm aut Filipovski, 23 sekunde do kraja. Gledaću samo da mi tekst ne propadne, inače ne bih mogao, svega mi. Ovo je bre užas. Koji put ove jebene sezone? Je l’ imaju nameru da nas jednom opuste, da li misle da će biti živih da dođe u halu kada se ovo završi? Ajde, 23 sekunde. Ceo napad i kraj. Ajde momci. Jebote Gordiću oni ti otvore prostor ti šutiraš preko ruke. Još 2 sekunde. Ovo je gotovo. Ne mogu jebeno da verujem. Ajde bre izvedi tu loptu više. Pa da…23 cele sekunde i vi davite loptu. 77-76 za Mornar.

Jebiga momci, imate odbranu, glupe faulove, kriminalan napad. Ovo je baš bilo loše. Baš baš loše. Duga je sezona, ali ne sme da se ovako gubi. Sve ste utakmice na jednu loptu izgubili. Jebiga. Jebiga. Jebiga.

Po ko zna koji put…

Mrzim sebe, volim Partizan.

Laku noć.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.