Jutro će promeniti sve

Iz ličnog ugla

Odavno je prošla ponoć, pred nama je vikend koji može da okrene sezonu za dva najveća kluba u našem JSD. U subotu naši košarkaši koji su u novu covid sezonu ušli vrlo nesigurno gostuju nekadašnjem Radničkom basketu kog danas zovu FMP. Pobeda bi nagovestila kraj crnog perioda i početak nekog novog, lepšeg, belog perioda. Kada biste me pitali šta očekujem od te utakmice, ne bih imao odgovor na to pitanje, naravno da bih želeo da se ćoravoj pudli useremo u mezimca i pobedimo, samo nisam siguran koliko je to moguće. Voleo bih da vidim ideju u akcijama i više energije kod igrača. Voleo bih da vidim Zagora kako ide na polaganje i na kraju uspešno položi loptu, voleo bih da Mozli igra košarku kao prošle sezone i najviše od svega bih voleo da se sutra bude dan kada se Rašonu igra košarka, jer je nažalost takvih dana u godini sve manje. Podržavam Šćepu i nadam se da će pobediti.

Fudbal je još veća enigma za mene u ovom trenutku. Prvi put posle duže vremena nemam nikakvu ideju ko bi mogao da zaigra u prvih 11. Da li će neko od novajlija dobiti priliku? Ko će početi u špicu? Novi Bajbek ili možda Asano? Da li će im Zeka opet pomrsiti ‘mrežu’ kao onda? Sve su to pitanja na koja ćemo dobiti odgovore u nedelju uveče. Samo se nadam da cigani ne kriju još nekog zaraženog u timu koji bi mogao nama da napravi problem za nastavak sezone, ipak je zdravlje naših igrača najbitnije.

Dok se spremam za spavanje ne uspevam da izbacim sve ove stvari iz glave i ostaje mi samo da se nadam da će jutro promeniti sve…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.