Za budućnost

Čitaoci pišu

Derbi meč između Partizana i Budućnosti odigraće se sutra u 20h u Beogradu.
Neću previše analizirati protivnika, sam pogled na imena u njihovom rosteru daje utisak da idemo na megdan veoma dobroj, kompaktnoj ekipi koja kao i svake godine ima najviše ambicije. Mi sa druge strane posle uvodnog poraza od Borca tražimo tu prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Aba lige, i to baš protiv ekipe za koju se može reći da jedan od favorita.

Sve oči su usmerene ka jednom čoveku, treneru naše ekipe Vladu Šćepanoviću.
Vlado je čovek koji je igrao i trenirao i nas i njih. Pomešana osećanja, motiv više i slične sintagme neću koristiti, međutim jasno je svima da je sutra prvi veliki ispit za našeg Vlada. Prethodna dva poraza ne daju mu luksuz da sme da “kiksne”. Stvorila se takva atmosfera među navijačima.
Zvuči ironično, ali Vlado protiv Budućnosti vodi ekipu u utakmici od koje zavisi njegova direktna budućnost. Porazom, nadam se, neće doći do smene trenera, ali će Vlado izgubiti i ovo već poljuljano poverenje navijača, a koliko će mu trebati da ga ponovo pridobije to je već drugo pitanje.
Dugo je godina od kada smo vezali dve pobede protiv njih (znam,znam bili smo domaćini i na prošloj), vreme je za iskorak.

Dakle sutra svim srcem uz Vlada i ekipu jer smo im potrebni! Idemo po tu pobedu! Ajmo mi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.