Komentar

Medijska priprema Zvezdinog proleća

Znate li šta spaja Mitra Mrkelu i Aljbina Kurtija?

Komentar

Crno-bela rapsodija

Želimo vam dobar dan dragi ljubitelji sporta, a pre svega oni kojima su crno-bele boje uz srce. Danas je jedna od onih retkih subota kada skoro sve seniorske sekcije Jugoslovenskog sportskog društva nastupaju.

Komentar

Igraj, Sale, prašina se diže

Posle 12 odigranih prvenstvenih kola, fudbaleri Partizana nalaze se na prvoj poziciji na tabeli. Da li zbog toga treba da kukamo?

Komentar

30 godina kasnije

Pred svaku utakmicu Partizana smo svi uzbuđeni jer volimo taj klub, jer uživamo u tome da gubimo i ovo malo živaca što nam je ostalo ali ne žalimo što ćemo ih skroz pogubiti na ono što volimo. Tri i kusur meseca smo čekali da napišemo ovo-SEZONA U KOŠARCI

Komentar

Lažov i štetočina

Iako je broj ljudi koji Željka Pantića i njegove sve bizarnije nastupe na raznim video platformama shvataju ozbiljno minoran i zanemarljiv, frapantno je da uopšte postoje osobe prosječne inteligencije i vođene običnim ljudskim razumom koje bilo koji njego

Komentar

Realnost nikada nije bila opcija

Namerno sam ukrao deo slogana vodeće stranke u ovom našem napaćenom izgovoru za državu kako bih bar malo klikbejta nabio.

Komentar

Godina Italije

Nakon osvajanja šampionata Evrope u fudbalu, posle boljeg izvođenja penala u duelu sa Englezima u londonskom hramu fudbala, trijumfa Damijana Davida na Pesmi evrovizije i čak pet atletskih zlatnih medalja na OI u Tokiju, Italijani su kao šlag na torti dob

Komentar

ZASTAVA

Da budem iskren nisam nikada bio u tom gradu. Čak ne verujem ni da je bio posebno lep. Nekako nije mu ni ime ne zvuči posebno.

Komentar

He came home

12.08.2003. godine je bio skroz obican dan za ceo svet, osim za jednog dečka od 18 godina koji je prešao iz Sportinga u Junajted. Taj transfer je tada vredeo 19 miliona € i mislim da niko nije mogao ni da nasluti kakvu će karijeru napraviti taj dečko.