Intervju

Veliki Šole - intervju sa Milutinom Šoškićem

Veliki Šole, šta reći o tom čoveku, a da već nije mnogo puta rečeno. Legendarni golman Partizana i član generacije Partizanovih beba.  Karijeru je započeo u Partizanu 1955., a prešao je u Keln 1966., gde je završio karijeru 1971. godine. Osvojio je 3. mes

Intervju

Reflektor intervju - Igor Vujačić: Dres Partizana i A selekcije – ispunjenje dečačkog sna!

Nekada kapiten Zete, crno-beli ratnik inezamenjivi šraf odbrane reprezentacije Crne Gore, govorio je o svojoj fudbalskoj karijeri i naravno svom Partizanu.

Intervju

Reflektor intervju - Ivan Ivković: " Informacije su detektivska igra"

"Ko je onaj lik koji neretko nervozno šeta oko terena i ne ispušta telefon iz ruke i kolika je baterija na tom telefonu pobogu?" je pitanje koje sam u sebi postavio i postavljao do skoro dok nismo uspostavili kontakt i imali prilike da pričamo na mnoge te

Intervju

Intervju - Dino Rađa: "Najboljih pet? Dražen, Zdovc, Toni, Divac i ja."

Iako je možda i suvišno, našeg današnjeg sagovornika moramo predstaviti u najkraćim crticama, čisto da bismo i sebi i drugima vizuelno predočili o kakvoj se veličini radi.

Intervju

Reflektor intervju - Nikica Klinčarski: "Nikada nisam bio iznad kluba i uvek sam bio za dogovor"

Nikica Klinčarski, legenda Partizana, treći na večnoj listi crno-belih po broju nastupa iza Moce Vukotića i Saše Ilića, bio je gost Reflektora i razgovarao sa nama o mnogim temama - detaljno i iskreno.

Intervju

Halo Kipar!

Stefan Čupić, golman kiparskog Olimpijakosa koji je letos dao intervju za naš magazin, izdvojio je opet vreme kako bi odgovrio na par pitanja koja smo mu postavili u vezi rivala crno-belih koji nastupa u istom prvenstvu kao i njegov tim.

Intervju

Intervju - Andrej Trnavac: Svi jedva čekamo da počne sledeća sezona, da konačno vidimo ljude na tribinama i punu Banjicu!

Nastavljamo sa serijalom intervjua sa ljudima iz sveta rukometa. Gost „Reflektora“ je još jedan igrač Partizana. Partizan je imao sjajne golmane koji su osvajali Ligu Šampiona, a na dobrom putu je i naš gost. Ove sezone je definitivno pokazao da je sazreo

Intervju

Intervju - Svetislav Pešić: "Zlato u Bormiju mi je najdraži trofej"

Kao igrač član prve ekipe sa prostora bivše Jugoslavije, koja je postala prvak Evrope. Kao trener tvorac najveće i najdominantnije generacije košarkaša Evrope svih vremena, tvorac moderne njemačke košarke, i na reprezentativnom i klupskom nivou, osvajač n

Intervju

Intervjui: Kevin Punter, Zach LeDay, Rodions Kurucs, Tray Drechsel

Kao što svi znate danas je bio prvi dan priprema košarkaškog kluba Partizan. Za reflektor je govorilo nekoliko igrača, šta su imali da kažu pročitajte ispod.