Crtice iz kladže

Neverovatna dešavanja

Dobar dan i svako dobro. Najzad lep dan u Beogradu, a i u okolini, da ne kažem u selu pokraj - slobodan dan, malo kafa, malo rakijica i odmor od tenzije, ludaka. Ko je na šta pao, kako aparat ne daje ništa nikad, kako ih radnici kladionica nasilno uvlače

Crtice iz kladže

Nervozni i jako pijani kuvar

Dobar dan svima, posebno čitaocima reflektora i onima koji su primorani to da budu i oni koji kao nisu, a čitaju redovno, vole ljudi da se foliraju, a to je krajnje nepotrebno, verujem da ste saglasni zar ne !?

Crtice iz kladže

Crtice iz kladže 5.deo

Dobar dan svima. Meni nije dobar, iako znam da vas to ne zanima, a i što bi, jezivo je sranje od dana, al jebiga proći će, mislim na dan. Lepo vreme napolju, 20 celzijusa sunce, a ja sedim ovde u ovom lokalu, a dosadno kao na daćama. Pa ajmo po neku crtic

Crtice iz kladže

Crtice iz kladže 4.deo

Dobar dan dragi čitaoci i čitateljke. Nema nekog velikog uvoda pa ćemo početi.

Crtice iz kladže

Crtice iz kladže 3.deo

Dobar dan ili dobro veče prijatelji sporta, kladionice, poroka, lakih droga, normalno alkohola, espresa u maloj šolji, male serije, crnog čvora, knjiga, kugli, laki sixa, grčkog kina, prelaza, lomova, što bi rekli žargonski.

Crtice iz kladže

Crtice iz kladže

Dobro veče ili dobar dan kako kome i zavisi kada čita ovo pisanije. Nadam se da neko nešto sa Reflektipa prepiše kad pogodimo ili sam pogodi neki tiket i normalno ostavi bakšiš prijatnoj i finoj Jeleni ili nekom nadrkanom i namrštenom Lošmiju.

Crtice iz kladže

Crtice iz kladže

Dobar dan ili dobro veče, kad god bilo da ovo čitate, al nek je dobro.