Fudbal

Danas na meniju: U Zmajevom gnezdu

Ostale su još dve utakmice do kraja sezone. Nada ne umire, ali ishod je poznat. Baš kao u žanru gorenavedenih filmova, samo što naš najveći rival nije prototip Brus Lija, već obrnuto, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom.

Fudbal

Danas na meniju: Vojvodina, Kup verzija

Takmičenje koje smo osvajali najviše u poslednjih deset godina se približava kraju i na jednu smo utakmicu od finala. A nakon iste najverovatnije gledaćemo četvrti ovosezonski derbi i četvrto finale Večitih rivala u poslednjih pet godina. Hahahahaha

Fudbal

Danas na meniju: Predaja nije opcija!

Tačno još tri kola su ostala do kraja šampionata u Superligi Srbije. Mnoge stvari su poznate, ali ona najglavnija nije – ko će biti šampion! Bar ako pogledamo bodovni saldo, koji nama koji volimo Partizan uliva minimalnu nadu.

Fudbal

Anketa: Za koga navijate u ligama "petice"?

Dok čekamo utakmice da malo razbijemo monotoniju i dosadu. Zanima nas za koga navijate u ligama "petice"? Odgovore možete dati klikom na link ispod ili u komentaru.

Fudbal

Danas na meniju: Prvomajski uranak pod Bagdalom

Naši dragi fudbaleri kao većina nas biće uskraćeni da praznik rada proslave kako ne dolikuje, ali borba za titulu ne može da čeka. A i osveta mora da se posluži kad se već ohladila.

Fudbal

Danas na meniju: Mi i dalje verujemo!!!

Završen je i treći ovosezonski derbi i samo su sitnice delile naš voljeni klub od pobede i koraka ispred večitog rivala u borbi za titulu. Ipak to što malo fali, devojci sreću kvari što bi rekao heroj našeg detinjstva Her Žika Pavlović.

Fudbal

Danas na meniju: Treća sreća

Približavamo se polako kraju sezone, a kreće najvažniji deo koji se vraća posle dve godine pauze u Superligi Srbije – plej of i plej aut. Sve utakmice, sem jedne protiv Napretka biće igrane u glavnom gradu Srbije. Žreb je hteo da se treći ovosezonski Veči

Fudbal

Danas na meniju: Spuštanje zavese na Banovom Brdu

Ne, nije kraj prvenstva, već regularnog dela lige. Ostaje nam još ova utakmica pre početka plej ofa i krvavu borbu za povratak željenog trofeja koji čekamo pet godina. A protivnik nije nimalo naivan.

Fudbal

Danas na meniju: Koliko je dobra Loz(nic)a?

Nastavlja se sistem igranja dve utakmice sedmično, a uporedo s tim i nastavak igranje takmičenja za čiji trofej se borimo. Najmasovnije i najosvajanije od strane Partizana u poslednjih nekoliko godina. Kup Srbije.