Košarka

Danas na lopati - Cedevita

Dobro jutro, danas je nedelja i svi ste tu i idete na utakmicu. Protivnik Partizana biće uvek neugodna ekipa Cedevita Olimpije, tj. jedina ekipa u regionu koju Željko Obradović još uvek nije uspeo da pobedi od kada je ponovo došao na klupu Partizana.

Košarka

Danas na lopati - Olimpijakos

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Posle povratka iz -17 i pobede nad Efesom pre više od nedelju dana u Štark Arenu dolazi lider takmičenja - ekipa Olimpijakosa.

Košarka

Danas na meniju - EFES

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Današnji protivnik je ekipa Efesa, ekipa protiv koje je 16. decembra Partizan ostvario pobedu i od tada krenuo u seriju koja iznosi 11 trijumfa i 4 poraza.

Košarka

Derbi ABA liga - čin drugi

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Danas je na programu derbi, peti po redu ove sezone, a drugi po redu u takmičenju zvanom ABA liga. Ovaj će susret večitih rivala možda biti i najznačajniji do sad, jer po svemu sudeći pobednik ovog meča biće pr

Košarka

Partizan u Milanu

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Drugi deo Partizanovog pohoda na Italiju odigraće se u Milanu, kod ekipe Armanija koja se nalazi se u nizu od pet uzastopnih pobeda i pokušava da uhvati poslednji voz za top 8.

Košarka

Bolonja, Bolonja, Bolonja

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Prva utakmica ove duple nedelje biće u Bolonji, gradu koji je video mnoštvo duela Virtusa i Partizana. Ja sam mlad pa se samo sećam poslednjeg, koji se odigrao u sezoni 2019/20, kada je Partizan sjajnom partijo

Košarka

Danas na lopati - Partizan u Splitu

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Pre manje od 48 sati Partizan je igrao protiv Albe u Beogradu, a sada se nalazi u Splitu gde će odigrati utakmicu protiv istoimene ekipe.

Košarka

Danas na lopati: Albatrosi berlinski

Dobro jutro, dobar dan, danas igra Partizan. Bilo je to ne tako davno, čak na početku sezone, Partizan je gostovao u Berlinu i beše tada ispraćen sa petnaest trojki i 100 poena u obruču. Alba je sezonu počela sa 3-0 a Partizan sa 0-3 – dvadeset i tri rund

Košarka

Protiv Fenerbahčea, protiv tradicije

Najava za Fenerbahče biće malo drugačijeg karaktera, počeću je lično. Dakle poslednji zvanični duel u Beogradu Partizan i Fenebahče odigrali su u sezoni 2013/14, tj. da budem precizan osmog novembra 2013. godine.