EURO 2020

Dame biraju: Grupa D

Grupa D (Engleska, Hrvatska, Škotska, Češka) ... ili šta mislite šta bi Meghan Markle obukla na stadion? 

EURO 2020

Dan Beneluksa na turniru

Današnji program na Evropskom prvenstvu koje se igra širom našeg kontinenta donosi nam okršaje dve reprezentacije Beneluksa i, ako je suditi prema Reflektorovim prognozerima, obe su favoriti.

EURO 2020

Dame biraju: Grupa C

Grupa C (Austrija, Holandija, Ukrajina, Sjeverna Makedonija) ... ili što bi žene rekle ništa ljepše od Dunava, tulipana, makedonskog sunca i  Kieva. Okej i šopinga između svega navedenog. 

EURO 2020

Novo kolo, nova sreća!

Okrenuli smo krug prvog kola Evropskog prvenstva. Vreme je za lagani rasplet u grupama, tako da nas prvog dana očekuju dva meča grupe B i jedan grupe A.

EURO 2020

Dame biraju: Grupa B

Grupa B (Belgija, Finska, Danska, Rusija) ... ili što bi žene rekle grupa koja ispunjava sve što želimo od života: zgodne Vikinge, ruske pisce, belgijsku čokoladu i najsretniju zemlju na svijetu u kojoj se najmanje radi, a najviše uživa.

EURO 2020

Reflektorovi prognozeri na strani Francuske

Večno nadmetanje Francuza i Nemaca, ovoga puta na sportskom planu, i prvo odmeravanje snaga „teškaša“ tj.velikih favorita na turniru privlači najviše pažnje prognozera Reflektora za dan pred nama.

EURO 2020

Dame biraju: Grupa A

Grupa A (Italija, Švicarska, Vels, Turska) ... ili što bi žene rekle ljubi mi se neki Italijan, dok pijem Apperol u švicarskim Alpama u haljini od turske svile i pričamo o ragbiju. Okej, on priča, ja klimam glavom. 

EURO 2020

Pod svetlima Reflektora: Levandovski, rovovska bitka i španska enigma

Četvrti dan na šampionatu Starog kontinenta donosi nam utakmice vrlo neizvestan dan, ali sigurno ne pun kvalitetnog fudbala.

EURO 2020

EURO 2020: Dame biraju

Kako jednoj plavuši uopće pada na pamet da piše tekst o fudbalu? To je prvo pitanje koje će postaviti svaki prosječni frajer na kugli zemaljskoj kojeg imalo interesuje ovaj sport (čitaj: ne okrene leđa tv-u u kafani kad je na njemu neki fudbalski meč). Do