ReflekTIP

ReflekTip-I dalje studirate? Posla nema, alo!

Juče smo bili solidni kao Bogdanović pa ćemo danas da se potrudimo da nastavimo niz. Pa da počnemo:

ReflekTIP

ReflekTip - Džaba studirate, posla nema

Burna radna nedelja po pitanju kocke je pred nama. Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija, Euroliga a kreće i Eurokup pa i Partizanov pohod ka tituli u istom i povratak u Euroligu. No, da ne pričamo više jer je već pola vas preskočilo uvod, da pređ

ReflekTIP

Crtice iz kladže

Dobar dan ili dobro veče, kad god bilo da ovo čitate, al nek je dobro.

ReflekTIP

ReflekTip-Sve je namešteno

Šalimo se, nije ali u svakoj kladionici ima po bar jedan koji je u tripu da su sve utakmice nameštene i da je Real pustio Šerif i da onapraćka u 90. minutu prođe. No, da ne pričamo mnogo, prepišite ponešto, možda i zaradite koji dinar. Spojićemo i subotu

ReflekTIP

ReflekTIP express

Idemo bez uvoda.

ReflekTIP

Kocka nije rešenje, a nekad možda i jeste

Polovina septembra, liga šampinjona se vraća i to sa publikom, fala kurcu izvinjavamo se na rečniku.

ReflekTIP

ReflekTip – Drajzerova nam ne gine

Dobar dan kockari i kockarke(valjda vas ima). Danas na menijuimate mešano meso, akcenat stavljamo na MVP-a jer smatramoda će da igra sam a tu je i ostatak da se pojača kvota. Da Bog da prošli tiket!

ReflekTIP

ReflekTip – Nedelja popodne, Bogdanović solidan

Dobar dan, danas imamo lepu ponudu za gledanje utakmica najjače košarkaške lige na svetu samim tim i ponudu igrača za klađenje. Danas prvi na megdan izlaze Filadelfija i Atlanta od 19:00, a zatim Los Anđeles Klipersi i Dalas od 21:00. Evo šta da odigrate:

ReflekTIP

ReflekTip - Kocka ne sme da ispašta što bi rekao Aca Lukas

Danas nas čeka najbitnija utakmica EL sezone, stoga smo opeglali neke strelce iz te utakmice ali i iz one manje bitne, za treće mesto. Pored toga dodali smo malo i za Nba plejof. Pa da počnemo: