ReflekTIP

ReflekTip – Drajzerova nam ne gine

Dobar dan kockari i kockarke(valjda vas ima). Danas na menijuimate mešano meso, akcenat stavljamo na MVP-a jer smatramoda će da igra sam a tu je i ostatak da se pojača kvota. Da Bog da prošli tiket!

ReflekTIP

ReflekTip – Nedelja popodne, Bogdanović solidan

Dobar dan, danas imamo lepu ponudu za gledanje utakmica najjače košarkaške lige na svetu samim tim i ponudu igrača za klađenje. Danas prvi na megdan izlaze Filadelfija i Atlanta od 19:00, a zatim Los Anđeles Klipersi i Dalas od 21:00. Evo šta da odigrate:

ReflekTIP

ReflekTip - Kocka ne sme da ispašta što bi rekao Aca Lukas

Danas nas čeka najbitnija utakmica EL sezone, stoga smo opeglali neke strelce iz te utakmice ali i iz one manje bitne, za treće mesto. Pored toga dodali smo malo i za Nba plejof. Pa da počnemo:

ReflekTIP

ReflekTip - Plejof radost za sladokusce, plus F4 Eurolige

Sada pravimo sataraš od EL i Nba igrača, pa ko hoće može da kombinuje. Da ne kenjamo mnogo, ovo je za danas:

ReflekTIP

ReflekTip, Nba strelci

Kockari, rešili smo malo da pojačamo ove tipove sa strelcima Nba. Nećemo da obrazložimo zašto smo tako odlučili jer jebiga, idemo na neku zdravu logiku a i na sreću. I ne očekujte da prođe sve jer jebiga, nismo toliko pametni i dobri.

ReflekTIP

ReflekTip - Opasno je ako nam dođe neki Deportivo!

Bolonja – Juventus 2

ReflekTIP

ReflekTip i pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres

Analizom u prva 3 izdanja ovog našeg tipovanja smo došli do zaključka da smo na 70% uspešnosti što nije loše ali daćemo sve od sebe da se popravimo. Ako imate neki problem sa tim što nismo mnogo bolji obratite se samom sebi što nas uopšte i slušate.

ReflekTIP

ReflekTip - Ludovan i džaba studirate, posla nema

Naslov je rekao sve. Kockajte se, ko zna možda i uzmete neke pare. Pozdrav i za klošare iz Blica. Idemo na tipove

ReflekTIP

Reflektip #2, Rade Bogdanović style

Sve znate kako ide, kockajte se odgovorno da vas ne bi poslali u Drajzerovu. Za vikend smo bili slabi, 7 od 11, nadamo se da će biti bolje sada.