НИЕ СМЕ ПАРТИЗАН!!!

Ние сме Партизан! НАЈМНОГУ МЕ БОЛИ КОГА некој ќе спомне дека ќе згасне, можеби не е се така црно. Мора да постои некоја трошка надеж, знаете, таа последна умира. Се сеќавам јас, Партизан подлабоко тонеше, но не пропадна. Секој ден читав како ќе згасне, но не се случи тоа. Како што спомна Дуле, Партизан е […]

Nastavi čitati

Така го запознав Партизан

На твитер ја запознав Маја – Nessumme. Во приватна порака ме праша како сум го засакала Партизан. Во кратки црти и објаснив. Сакам да раскажам подетално . Па да почнам, се надевам дека нема да биде досадно. Да започнам и јас со мојот татко. Мојот татко мој идол. Татко ми ми раскажуваше за безброј дерби […]

Nastavi čitati