Krka – Partizan

Analiza

Novo Mesto, dvorana Leona Štukelja koju neki zovu i sala za fizičko (i ja sam). Ali posledično mnogo je problematična ova hala za nas u proteklih nekoliko godina. No hajmo u malo svetlijem tonu, trener razume slovenački a i nema publike pa će moći da čuje šta pričaju na tajmautu. Danas u nešto ranijem terminu naša ekipa gostovaće uvek neugodnoj ekipi Krke.

Ekipa Krke ima 4 pobede u 10 odigranih kola (1 dodeljena zbog bankrota Primorske) i to ako dodaju još 2 pobede verujem da će im to biti dovoljno za ostanak u ligi. Ostale 3 pobede su bile protiv direktnih konkurenata za ispadanje tačnije protiv Zadra, Splita i Borca.

Da budem iskren osim Vrabca nisam znao ko igra za ekipu Krke. Nakon konsultacije Google-a video sam još 5 poznatih imena a to su Rok „Stef Kari protiv Partizana“ Stipčević, Luka Lapornik, Nejc Barič (momak koji je igrao pleja prošle godine u ekipi Primorske nakon što se raspala) i dvojac koji je u ekipi Krke već duži vremenski period Miha Škedelj i Martin Jančar Jarc. Pored njih u ekipi je američki bek Roderik Kamfor ali i hrpa igrača koji postižu između 2 i 7 poena.

Što se tiče neke statistike igrača najbolji pojedinci i jedini dvocifreni su gorepomenuti Stipčević sa 11.4 poena u proseku i Barič sa 10 poena ali i 4.6 asistencija po meču. Treći strelac je Roderik Kamfor koji postiže 9.6 poena po meču.

Neću dalje prepisivati statistiku sa sajta Aba lige, to možete i sami da pročitate. Ovaj meč posle onakvog poraza od Burga moramo dobiti i to ubedljivo.. Mislim da je ovo moranje i to samo neko podrazumevanje što se tiče ovogodišnjeg Partizana izgubljeno. Samo jedno zapažanje još naime svi naši centri i generalno igrači su viši od njihovih i dosta iskusniji, moje laičko mišljenje je da ovaj meč treba da se guramo dole na post a spolja ako uđe koji šut. Takođe moram reći da se pobeda ne dovodi u pitanje, ako pak pobeda izostane ne očajavajte ima redakcija Reflektora rešenje za vas.

 

Apaurin koji proizvodi farmaceutska kompanija iz nekog mesta (Novog Mesta).

Apaurin se koristi za:

  • Anksioznost (osećaj napetosti) i probleme sa spavanjem, (nesanica).
  • Mišićni spazam (grč) kao što su grčevi izazvani cerebralnim spazmom.
  • Epilepsiju, (napad).
  • Relaksaciju pre operacije, (premedikacija).

 

Dakle ako želite da se relaksirate pre meča (operacije) popijte  Apaurin.

Ako osetite grčeve ili napetost tokom meča popijte Apaurin.

Ako posle ili tokom meča dobijete epileptični napad popijte Apaurin.

I za kraj ako posle meča imate problema sa spavanjem popijte Apaurin.

 

Pre konzumacije leka (ali i Partizana) detaljno proučiti uputstvo (nemaš uputstvo o Partizanu batoo)! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek (ali i Partizan), posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom (Bogom, svojim alter ego eventualno egoovima ko ih ima ili šta god imaš).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.